Morot

Just nu sitter jag och dippar med morötter, hur gott som helst!

Dagen som varit då:
Var med Ida så hon fick besikta sin bil, töla lite med henne och kom fram till att kaffet de bjuder på, på bisiktningen va nog något bland det äckligaste jag druckit. Usch. Blev iaf ner till stan sen med mamma så hon fick köpa sig en riiiktigt snygg klocka. Gul! Jag är gaaanska avis, men jag har ju min otroligt snygga, blå klocka jag fick av svärföräldrarna när jag fyllde år :)

Vi fortsatte mot Sibylla för att köpa mos, ja och korv eller hamburgare som jag tog, mumma det. Idiot som jag är beställer jag en 90 burgare med ost, sedan säger jag ".. och en ostbricka" Ostbricka? Han i kassan "upprepade" och sa mosbricka? "Jaaa precis" sa jag. Vart fan fick jag ostbricka ifrån? Måste stått och tänkt på den där osten jag sa att jag skulle ha på min burgare. Ah va lite lagomt styggt iaf.
När maten låg i magen drog vi till IKEA för o kika efter en pall, lågt bord eller va det nu skulle vara jag vill ha till datorn. Hittade ett jättefint lågt litet bord. 500 spänn?? okej, det blev inte det. Jag vet ju inte hur länge jag kommer använda det så känner att 500 är lite väl att slänga ut på det då. När vi gick förbi barnavdelningen så hittade jag en perfekt liten pall (eller va det är :P). Den får duga tills jag flyttar, för det är ju bara just nu jag behöver det. Så 99kr ist för 500kr va lite bättre, tyvärr försvann även snyggheten med priset :P

Jag åkte iaf iväg sen för att träna, kom dit och ingen där? Okej vad har jag missat nu tänkte jag. Snackade med några andra tjejer som tränar och deras tränare Emma sa att vi inte skulle ha träning med vårt lag idag ju. Jag måste ju läst fel på schemat? Hmm, jaja så är de. Fick jag mig en liten tur där och ett lite bra samtal med Emma.
Jag åkte hem lite butter över att inte fått träna något idag, så jag ringde mamma och sa att hon fick offra sig att följa med till bergvik där jag köpte en liten "jag är så stolt" present till älskling och även lite dipp och morötter till mig då. Jaa, en film med. The proposal. Jag tyckte ju den va ganska rolig och det fanns EN som kostade 99 och de andra kostar 179? Aja, jag klagar inte, va samma film och allt. Men den var väl felmärkt och det gynnade ju mig.

Jaa så kan en dag se ut som inte är så jätte händelserik. Imorgon blir det bio, ALICE IN FUCKING WONDERLAAAND :D   JAAAA vi gillart!! :)

Nu blir det att se Dark Angel och käka mer morötter.
Finns även chips, popcorn och krusbärsdricka om det skulle önskas av min mage.
Hejpa.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0