Köparn

Idag har ju jag och Johanna vart och kollat på lite vagnar och sånt. Jag har ryckt och tryckt och dragit fram och tillbaka som bara den på varenda ställe vi va på. Men det måste man ju, måste ju testa så de blir en bra vagn osv. Jag stöttade iaf till att det skulle bli en av de märket hon ville ha. Vill hon ha det, SKA hon ha det. Jag känner henne som mig, om inte blir det krångel :P haha. Nej men det va kul att få bli lite delaktig och stöd :)

Jag åkte förbi affären förut och köpte massvis med frukt som jag sen skar ner till en ljuvlig fruktsallad, till det serverades vaniljvisp. Hur gott som helst. Så nu sitter jag här lite halvmätt men ändå hungrig då det va ett bra tag sen jag fick i mig något mat aktigt. Iofs en stund sen jag åt fruktsalladen också. Skitsamma, nu virrar jag in tankarna i mina meningar här. Det blev ju ingen tatuering idag heller men de gör inget. Får se om vi kan ta det till veckan, vill få det gjort känner jag! :)
NU: Jag sitter och funderar på om jag ska ladda hem någon film eller om jag ska se en tjej film jag köpte för några veckor sedan. The Women heter den. Anledningen till att jag köpte den var för att den verkade rolig OCH att det står så här på framsidan: "Klarar av att slå 'SEX AND THE CITY' på alla tänkbara sätt". Ihelvete tänkte jag och drog med mig filmen :P Det är väldigt vågat att skriva en sådan sak då sex and the city är rent ut sagt oslagbart när det gäller tjejer och allt som hör till.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0