Vilken härlig dag!

Började dagen med att åka in till stan med mamma för att där möta upp kusiner, kusinbarn, mormor, moster. Vi skulle hoppa på bussbåten men det blev det inge med, det var för mjycket folk och vi ville inte lämna någon bakom oss inte. Vi håller ihop, så gott det går iaf. Nåja, vi gick till timmys och köpte glass ist. De andra gjorde, jag valde att inhandla min frukost där vilket bestod av en hamburgare. Inte helt fel vill jag lova!

Tiden gick och en ny båt kom som vi hoppade på. Det va mysigt på något sätt att åka den där turen och få vara ute på vattnet lite. Men en "kapten" på båten med lite halvtorr humor blev ju resan en riktig hit, eller? Hur som helst va det mysigt att åka med släkten sådär. Vi hoppade av i Mariebergsskogen efter 40-60 min åkning med båten och där sprang jag och Emelie runt på gräsmattorna, kollade på en kossa i stål eller liknande hårt material, slog på plingor och gungade gungor. Vi hade så kul så!

När vi splittrades senare i stan så gick jag och mamma på stan ett tag, där vi inhandlade en present till min man. Ett halsband med dödskalle, pärlor och kors. Skitfint är det! Vi kikade sedan vidare lite men bestämde oss ganska snabbt om att bege oss till bergvik för en titt där. Väl där gick vi in på smycka och ut där ifrån kom jag mycket lyckligare. Jag fick en otroligt fin ring av mamma i märket Rock By Sweden. Hon ville ge mig ringen för att hon va stolt över mig för nya låten osv. Hur söt som helst är hon! :)

Vi fortsatte resan in på H&M, Gina osv.. Självklart fick jag med mig påsar därifrån. Köpte en riktigt gosig tröja. En tröja som de flesta har här i landet kan jag tänka mig, men det skiter jag i för den är så himla go coh helt okej i stilen faktiskt! Blir snygg till jeans eller svarta brallor. Vi abslutade bergvik med en mjukglass. När jag gick där och kämpade med att få i mig den så mötte jag Malin Berg. Det var verkligen inte igår. Kul att se dig gummsan! :)

Senare nu har jag haft träning sen har jag bara varit hemma. Oj vad jag har babblat på här. Såhär har iaf min dag sett ut i kortare meningar och lite borttag. Mycket härlig dag!

(Bilder på dagens shopping kommer inom 1 timme)


/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0