Trött och sjuk.

Skulle inte klaga på att få vara däckad en vecka eller så. Vore skönt för kroppen. Kan säga att igår när vi skulle spela in så va det först varmt, men efter en stund blev det kallt som bara f*n. Frös som idioter gjorde vi igår.

Dagen förövrigt va rolig som bara den. Men mitt ban kan nog inte hålla med om det. Jag har så mycket myggbett så fy fasan va det kliar. Men det är det värt, hoppas bara den scenen blir bra. Jag hade tänkt berätta lite vad vi gjorde igår men det är ju lite tråkigt samtidigt att göra det. Kan säga att vatten, rostig båt, traktor däck och massa annat är inblandat. (får se om allt kommer synas) Ska bli kul att se hur allt blir. Haha, vi gjorde lite blooopers igår, haha. Jag drog en mic rakt på käften så läppen gjorde ont, E snubblade på sin klänning, jag skrek som en dåre när en sak blev fel, haha. Ja det finns nog lite snesteg att kika på, och sånt är ju nästan roligast!

Nu ska jag kolla klart på Unga mödrar och vara avundsjuk, och sen kolla på film med min love. Ibland får han stå ut med lite surigheter, men det får även jag. Men vi älskar varandra liak mycket för de :) Känns så skönt med min baby, man kan verkligen vara sig själv :)

NEJ TV NU!



/
Linda

Kommentarer
Postat av: mammi

va kul om det kom med era små tabbar men men ser fra emot resultatet men det kan ju inte bli annat än bar med två sådana pinglor javisst ja tre pinglor är det ju nu i denna videon : )

2010-06-17 @ 17:44:13
Postat av: Jossan

jätteroligt vettu :D wihooo! Hoppas allt e bra med dig gumman!!

2010-06-17 @ 19:00:53
URL: http://josefiineh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0