Studenten..

Tog jag för tre årsedan.. Åh, tiden går så fort. Inget har hänt på dessa tre år tycker man ju :P Jo det har det, men älskling och familjen och sånt då. Dock inte jobb mässigt iaf, hah. Jag har snart varit på Nöjesfabriken i 3 år, sedan har jag haft lite små jobb här och där. Musiken mycket där ett tag också självklart, vilket jag har än som ni säkert förstår från tidigare inlägg.

Hur som helst så kan jag inte sluta vara avundsjuk på de som sprungit eller ska springa ut idag, jag vill också! :P Jag hade sjukt roligt och vill göra om det. Dock skulle de vara att förstöra känslan av en bra student om man skulle göra om den. Studenten ska man bara ta en gång (för gymnasiet) och förhoppningsvis får man en bra känsla av den dagen, precis som jag!


Jag och mina älskade tjejer!


Jag och Josefin på champagnefrukosten med klassen. Haha, kommer ihåg att jag och Linda tog en öl innan vi la oss och knäppte en så fort vi öppnade ögonen, men vi höll en relativt bra fylla tills kvällen, då blev det tok-mycket.

Jag har lite ångest när jag tänker på allt med studenten för jag har ett antal brudar som jag skulle vilja gratta och skrika på, men vet ej om tiden finns till tyvärr :( Det handlar om utspring på 2 skolor bara men tror den ena redan sprungit ut. Men jaja, hur som helst så får jag träffa dem ikväll för jag antar att de flesta ska till Nöjesfabriken då och jag jobbar ju i kassan ikväll så jag får se många då antar jag :)

Nu måste jag göra mig klar, måste dra ner till amf med lite papper och snacka lite. Ha en bra dag så hörs vi sen igen :)



/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0