Skräckis!!

Jag vill se en skräck film inatt eller imorgon. Kan ni inte tipsa om någon bra? Både nya och gamla vore bra, sett ganska många gamla men det finns alltid något bra man missat.
BOMBA MED TIPS VETTJA :)
/Linda
För kontakt: [email protected]

Kommentarer
Postat av: Sofie

orphan är jätte bra :) Sen älskar ju jag Rose red men den är 4 h lång.. ;D hehe.. Sen är ju alla saw filmerna bra.. LOVE THEM!!! Cry wolf är rätt bra.. The hills run red är bra ;D Hoppas det är någon du inte sett iaf.. Kram!

2010-06-03 @ 22:56:14
URL: http://sessankarlsson.blogg.se/
Postat av: seema

jason kanske?



hmms.. jag vet vad du gjorde förra sommaren. tänka tänka, tänka..

hallowen, fredagen den trettonde, har jag för mej att den hette. hehe. sen vet jag nog inte mera. jason har jag sett, å den är väldigt otäck vad jag minns.. var iofs ett bra tag sen jag såg den nu, men ändån. ett åral sen eller så då ;p ehh... joo.. handen som gungar vaggan, den tyckte jag va bra förrut. men vet ej, om den är en skräckis däremot. ehhm..



förresten Linda, såg du på du vet hon som har canser, hennes bröllop?? kommer ej ihåg vad hon heter nu. men det va på 4+ iaf. eller såg du Sandra och döden?? usch det var hemskt att se den. och en till som jag såg, som man nästan började att gråta till var, Jag älskar inte mitt barn åxå på 4+ usch. jag klarar inte att se sånna knappt, men joo.. det går. men klart man blir berörd, och spec när man har barn sj mä ju.. usch jaa, och när man inser hur verkligheten är. mm.. usch jaa.. men man får la hoppas det går mot bättre tider iaf :)



ha det bäst linda :)



kramis

2010-06-03 @ 23:20:57
Postat av: seema

kom på en till skräckis, som är rättså bra. tycker jag iaf.



Midsommar heter den, men den är dansk. rättså bra. tuva notovty är med i den bla.

2010-06-03 @ 23:23:01
Postat av: sofie

the human centepede verkar bra men har hört att folk spytt av den dock :O så om du inte blir äcklad lätt kan du se den

2010-06-04 @ 00:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0