En timme senare..

Hej på er!
Sovit gott?



Jag är på amf med min kusin för att fixa lite papper osv. Vi har inte speciellt roligt direkt. Har suttit över en timme nu men inte får vi komma till en person än inte. Hur drygt?



Idag är det bal för endel skolor och självklart ska jag jobba. Funderar på att köra på kavaj ikväll för att iaf se lite proper ut.



Är det någon av er som ska på bal eller har någon de känner som ska gå på bal? Kommer ihåg min bal ja. Haha är väl det enda jag får ur mig. Katastrof :P Jag snubbla på mig själv och ramlade framför ganska många skolor och elever. Fallet följdes av en mängd skratt från min sida, HAHA måste sett skitfult ut :P Hehh,. Ja ibland är det inte lätt ;)




/Linda

Kommentarer
Postat av: seema

Låter lite som mej det dära ;)

haha,är du också proffs på att ramla el?;p el kanske bara en ren tillfällighet :)



jag kommer ihåg när jag ramla ner för trappan(ett par steg)på gymnasiet. Det var pinsamt,usch ja!!

Va inte så många där,men ändån..jag blev mest ledsen och irreterad på mej sj..och som när jag råkade häva ut vattnet,under en lektion..när vi målade.klumpigt!men ganska så likt klump-seema om man sejer så då,haha. Men det var pinsamt, blev generad då,och vågade knappt se nån i ögona då,haha. Men om det hade hänt idag,så hade jag nog mest skrattat åt det,tror jag ;) som den klumpeduns jag är :) men visst är det väl lustigt, att endel saker minns man inte alls,medans sånt minns man minsann ;p haha.

2010-06-08 @ 23:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0