Emi hjärtat.

Kom hem för en stund sedan efter grillningen hos moster med lite släkt. Hur trevligt som helst. Har busat och kramat mycket med Emelie när vi va där. Va så längesen jag såg henne så så fort jag kom hörde jag "Liiiindaaa" så då blev det kramar på en gång. Goseongen! :) Det va kul att träffa de andra med för man ser dem ju inte allt för ofta men vi har alltid lika kul när vi ses. Johanna bestämde sig för att ringa och väcka mig imorgon så ska vi dra oss in till stan och fixa lite. Blir bra de! 

Till mat blev det kött, potatis och sallad för min del, hur mumsigt som helst. Det som va skönt var att jag inte blev jättemätt för de va inte så mycket mat jag tog till mig. Så jag har endel plats kvar till lite popcorn ;) Inga fel det inte.

Jag och K ska se en film strax och det ska bli mys att slappa i soffan, för just nu är jag ganska sliten. Men jag hoppas ni haft en bra kväll. Hörs sen.



Vi har roat oss med att ta kort med grimaser och även en där vi såg glada ut. Emelie ser dock sur ut med sin grimas, haha :) Snart fyller smulan 3 år, gud va tiden går fort!

Och snart får man ju fler småttingar att gosa på :) Mysigt! ♥   Längtar fasiken tills man får en egen :)


/Linda


Kommentarer
Postat av: Emmelist

thanks honey! puss på dig.

2010-06-06 @ 21:50:07
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: seema

mysig dag, du verkar haft :)



japps, barn e mysiga. ibland iaf ;) haha.. näee da. dem e mysiga, nästan jämt iaf <3 jag älskar iaf mina barn mest av allt, å man blir så himla oroliga när dem e sjuka å ska åka ambulans å sånt :( usch jaa.. fy, det är nog det värsta!! min dotter hade falsk krupp eller astma i förra veckan. å då fick hon och min mamma åka ambulans in till sjukhuset!! och usch, det vart det värsta minuterna i mitt liv, bland dem värsta iaf.. usch jaa.. jag var hemma med Leon(mitt andra barn).. men då höll jag verkligen på att börja gråta, och gråten va nära länge. men jag höll den ändam till dem hade åkt, för jag gillar inte å gråta inför mina föräldrar, och mitt barn såklart. man ska försöka att hålla sej lugn, sejs det ju. men usch, det va hemskt. men tur att det gick bra iaf. hon va redan bra i ambulansen, efter att ha fått inandas massa å så, innan hon åkte i ambulansen..



Förresten Linda, jag tror du skulle bli en jätte bra mamma :) och dina barn skulle älska dej tror jag, du verkar va en älskvärd människa så ;)



kramis på dej //

2010-06-06 @ 22:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0