Tomorrow is a good day for me

JA!
Imorgon ser vi fram emot. Först ska jag ner på stan och försöka leta upp lite kläder och annat. Ska även försöka hinna med att åka förbi skolan och hälsa på alla elever och vara där en stund. Snacka lite med Roffe om att jag slutar efter denna veckan, alltså är de knappt någon tid alls kvar, ah den 18:e på måndag då för att vara exakt! Ska ta en fika på la stada medans jag ändå är där och klockan 18.oo är jag up for some cheerleading :) Yeeey! Är mycket roligare nu när de börjar bli mer ihopsatt. Dock måste våra toppar som vi bygger med komma så vi kan bygga ;D Missar träningen på fredag dock tyvärr men.. Jaa, jag fyller ju 22 då så Tirra sa att det var helt okej :) Ska iaf bli kul som fan att få skutta runt där imorgon och köra på som fan, många situps ska vi göra också. Tvingar dem alltid till det :P Haha.





Efter träningen imorgon ska jag på hockey på en gång!
Ska bli så kul! Älskar att va på älsklings matcher och få skrika lite och hurra, och ja ibland även blir jävligt föbannad på folk :P Meeen tycker jag något är fel så tycker jag ju de ;) Jag och ida brukar va ganska duktiga på att klaga ibland, hockeyfruarna som vi är ;D haha. Krikkes mamma, ojojoj, hon OM NÅGON är bra på att skrika, jäkligt kul när hon blir ful i mun :D Hahaha. Nej men matchen imorgon ser vi fram emot.
På fredag (notera nu då: min födelsedag :P haha) så är det en match till med älsk's lag. Då blire lite ölande, hockey (
tycker verkligen att det är sviiin kul) och sen kanske ut och sätta sig och ta en öl någonstans. Tycker dock att det är ganska tråkigt ute men ja vi får välla se. Kanske får med mig ida på något också ;) Men hon är ju så trött jämt, men ja hon jobbar ju endel också så kan väl förstå henne, men ändå. Ändring på detta ida!! 



                   


STOPP!
Nu måste jag springa ut fort på en cigg, eller ut, men ut på ballkongen och ta en för sen är det läggdags. Jag hade satt en tid att senast två blir det i säng. Roligt att man kan hålla det :P haha, jaja bättre lycka imorgon! Nu är det sluttjatat. Godnatt folket.


// Linda

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0