Rena Rama Rolf

HEj höpp..
Fan vad underbart det är, RRR. Rolf är ju hur skön som helst. Förstår inte varför inte de och exempel Svensson Svensson går på tv? Svensson Svensson borde verkligen gå på sommaren iaf, man får sommarvibbar av det. Varför slutar tvn med bra komediserier mot annan skit? Tillbaka med 1900 talets bästa serier tack!! (även julkalendrarna :P Bitter.. haha)   "Are you impressed? I'm impressed!" Haha

Conny ponny stövelknäckt, jag har äntligen rensat ur min garderob. Kan säga att det blev en hel del som fick försvinna. Lämnar lite plats åt nytt ni vet :P Kan va bra eftersom jag har svårt att vara på stan eller bergvik utan att komma hem med minst en kasse iaf. Idag kom jag hem med ett par byxor, en tröja, en go vit filt med röda stjärnor på, hur mjuk som helst :) Det bästa av allt var att jag fick en för tidig födelsedags present, en ny jacka :D En Peak Performance - style Snowline, svin go och varm är den. Är hur nöjd som helst, älskar att sätta på mig den! Blir att göra det snart för en cigg. Jaa jag är riktigt nöjd faktiskt och med det också att jag slipper frysa om rumpan :P Jackan är alltså lite längre, hade ju en kort innan. Det jag älskar med jackan också är att den är marinblå, alltså mörk mörk blå. Tycker det är riktigt fint med marinblå vinterjackor. Kollade på en Svea jacka först som var helt slut, den var riktigt fin i marinblå. Men nog om mina tjat om hur glad jag är för jackan ;)

                  
                 Jackan är lite mörkare i verkligheten, älskar den!!!!
                                       (Köpt på: Stadium, 3999:-)

Jag har börjat rensa ur mina garderober på skor också, vilket också behövs. Vissa skor är så missbrukade så det finns inte. Slarv med klackbyte kan förstöra skor vill jag lova :P Sen finns det sådana som är så mycket använda att hela skon är sliten och ful, de åker i soporna. De skor som är fina men som aldrig riktigt fallit mig i smaken väl på foten (som de tydligen gjorde först, eller så var jag duktig med impuls köp som man kan vara duktig på ibland. Nej men jag gillade skorna när jag köpt dem men de har sina små fel som jag inte kan se undan) kommer jag ge bort till min kusin. Finns kanske något par som går att sälja men tycker det känns onödigt. Ska sälja en skinnjacka jag nästan aldrig andvändt. Fick den när jag var mindre, den är fin och äkta skinn så kanske kan förgylla någon annans lilla kropp. Vi får välla se. Ska lägga ut en klänning här och kanske några skor, se om någon är intresserad. Det säljs till billiga priser iaf och är oanvända saker jag kommer sälja.

Nej nu börjar jag bli trött och funderar på att bädda ner mig i sängen. Imorgon ska jag upp och göra mig iordning för att sedan åka ner till stan och ta en fika och snacka lite skit med Amelie om hon ej glömt det :P Men det är nog lugnt. Nu kom hon in på msn så ska snacka litte med henne innan jag lägger mig.


// Linda
Åh vad jag saknar dig nu, min plupp!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0