I’ma pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head

Godmiddag!
Eller vad säger man såhär dags? lite innan kl 6.oo imorse lyckades jag somna, skönt var det! Nu är jag utvilad men fortfarande lite trött. Ryggen känns nästan helt okej idag, men igår gjorde de ont ont.

Ikväll ska jag iväg på ett möte med Marcus. Dags att hastplanera nya videon. Som det ser ut nu blir det singelsläpp den 1:a februari. Därför är det brottom. Detta kom som en liten chock för oss alla om man säger så. Men samtidigt jobbar vi ju på nästa släpp som blir i maj. Kan inte lova något men förhoppningsvis blir det en rock/pop låt då. Gött att dom inser att de ska in på det spåret ;) Men som sagt ska jag ju jobba privat med mer rockballader osv osv hemma med min morbror. Men som jag skrivit tidigare är det inget som ska ut. Inte nu iaf. Tillbaka till videon, den kanske blir inspelad i Norrköping i veckan. Kan tänka mig att vi tar 1 - 2 dagar på oss. Behöver nog inte mer än så. Nog att det blir stressigt men får göra det bästa utav situationen.

Jag funderar på vad jag ska göra och käka.. Mamma slutar snart jobba så kanske ska vänta på henne då.. Men jag vet inte vad jag vill äta. Jag vill bli nyttig, men orka hålla på med sånt jämt då, nej de är inget jag ger mig in på nu, längre fram kanske. Äh får kolla vad det finns här hemma och se om man kan laga till något smarrigt!



// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0