I know that they don't wanna tell you..

OM jag är trött!
Jag vaknade runt 9-10 imorse och kunde inte andas genom näsan. Trött jag är på detta, det räcker med snorandet nu tycker jag. Satt med Dessan i telen igår hur länge som helst. Kan säga att det spårade ur lite så vi har väl båda träningsvärk i magen idag. Ju mer vi snackade ju mer spårade det och destomer kom övertröttheten så det gick från julkalendrar som vi snackade om till att jag sa fel och sa "Svelle Pantlös va också bra" Ja efter det dog vi av skratt, Svelle Pantlös.. Ja, jag vet inte riktigt vad jag tänkte men fel blev det och den där Svelle då heter ju egenltigen Sven-Erik, tyckte dessan iaf tills hon ändrade sig och han fick heta Sven-Lennart (?). Det hela slutade med iaf att han fick heta Svälje och gifta sig med Baja Bältros. Svälje Baja Bältros, ja ni ser nog vart vi tog vägen i våra tankar. Övertröttheten som får folk till dagisnivå. Men jag har inte skrattat så mycket på länge :P Alltså jag fick ingen luft ibland, och ju mer jag tänkte på de, destomer skrattade jag, och dessan på andra sidan luren va ganska duktig på att asgarva hon med :P Haha. Det var våran onsdagsnatt iaf :P

Idag tänkte jag ställe mig i en lång lång dusch, senare även åka till lite kompisar med lite kläder som de ska ha. Störande att ha kassarna här hemma nu, nu måste de bort :P Får kolla när Linda slutar så jag kan lämpa av lite kläder till henne plus hennes polkastång hon ej fått ännu :P Sen har vi shippe som ska ha sina två tröjor, han får röva sig hit innan sitt jobb bannimej, sen är det bara en klänning som ska upp till Josefine A. Får se om hon är hemma sen så man kan lämna den kanske. Nej kunde jag inte nej för nu åkte hon till vålberg. Aja.

Sitter och lyssnar på Duffy just nu. Gillar hennes låt Warwick Avenue, lugn och skön är den. Blir även endel Avenged Sevenfold, Lil Wayne, Volbeat och Nirvana. Hittade min t-shirt i garderoben på Kurt Cobain när jag rensade ur. Den bilden är snygg den. Har en affisch någonstans med samma bild. Den ska upp när jag flyttar, fina fina människa :P Haha, ja inte nu kanske då. Måste kolla med Chayenne när TH är, eftersom jag ska med henne så kan de va bra att hålla lite koll när det är. Längtar verkligen tills jag, krikke och mamma åker till stockholm i sommar på festival. Sonisphere, kommer bli sjukt kul att se alla stora band och även mindre. YEEEY!! :)


All this bullshit have made me strong, mutherf-cker
my word is my pride..
bitch, ima pick the World up and I’ma drop it on your fuckin head!


Söndag är en dag jag ser fram emot. Då blir det massa mys med älskling. Bio ska vi på och gosa oss. Skönt att göra något bara han och jag :) Vi fick biobiljetter av hans föräldrar i julklapp så då tänkte vi att det blir ju bra nu när jag fyller år, vi har biljetterna och det kommer en bra film, perfekt läge för att göra något, han och jag :) Men men så är det med det, hoppas på att det blir en bra dag iaf :)



// Linda


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag slutar kvart över 5 och då blir det banken och apoteket. Men ring sen vettja :)

2010-01-14 @ 15:54:11
URL: http://thedirtytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0