Hört om hon som inte kan sova?

Jag är trött som bara den men kan inte sova. Love har brett ut sig fin fint i sängen nu också :P Jag la mig brevid honom och glodde på film, då la han huvudet på bröstet på mig och huttra lite som man gör när man sover. Kunde inte låta bli att tänka på vad skönt det var att ha honom sovandes på mig så, tills han gjorde något och aaj :P haha, men han flyttade er huvudet till magen sen och de va ju lika gosigt det :) Iallafall lyckades jag inte somna utan sitter fortfarande och glor på tvn. Är en film med Brittany Murphy (r.i.p) på 6:an som ja kollar på som är helt okej och se värd såhär en fredagsnatt.
*sshyyyy*...Det rör sig i sängen nu ;) men inget ljud. Krikke brukar vakna när jag skriver på tangentbord, iaf tangentbord som är till stationära datorer (aah dumt förklarat men ni fattar nog)

Imorgon ska jag jobba kom jag på.. Börjar kl 21.3o, ska sitta i kassan. Uuh va fint :) Innan de ska jag hem och laga god mat med mamma. Eftersom de inte blev potatisgratäng, kött och beasås idag som ström lovade oss ;) så tror jag banimej att jag gör det hemma imorgon. Nej sängen nu igen.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0