Grön gubbe

Elena och Lina!
Jag har nyss kommit hem från dessa två töser, jag och Elena har sett på film och när den var slut kom Lina hem från sitt jobb. Vi satt och tjöta om allt och inget ett bra tag innan jag drog tummen ur arslet och satte mig i bilen för att åka hem. Jag och Elena kollade iaf på I love you, man! Haha så jävla rolig film! :) Se den! På vägen hem iaf kanske 1 min från mig (med bil) ser jag något på gång vägen. Detta ser för mig väldigt knepigt ut. Nu såg jag, det var en människa i militärgröna kläder som springer baklänges? Vafan?!? :S På något sätt såg han så psykisk ut så det gick en rysning genom hela kroppen. Vem fan går ut 01.20 på natten och springer baklänges?!?!? Nej fy, det va lite hemskt. Ringde genast upp Elena och frågade varför i helvete man springer baklänges. Vårt samtal spårade från det ena till det andra och lite skratt! Haha. ojoj så de kan va :P

Hur som helst så hyrde jag med mig två filmer till. Hade totalt glömt att Crank 2 kommit ut så den fick bli med och även en film som heter Land of the lost, tror att den kan vara väldigt rolig! :P Vi får välla se.

Var även på stan tidigare idag med mamma och träffade även Amelie. Vi skulle ha fikat men blev att vi kollade massa affärer ist. Jag var inne i Dimond (namn?) och shoppade två speglar, riiiktigt fina!! Det är ju även 75% i hela butiken så det blev mycket billigare än de skulle. Den ena spegeln kostade 1650:- och den andra 1190:- (Update: Den kostade 1390:-) (och jag fick detta till ca 3100 förut? hur tänkte jag då? Jag tänkte rätt..) tillsammans gav jag ca 800 för båda speglarna. Det är ju hur bra som helst och jag är supernöjd! :) Gick även in på monkey och köpte en body med kortärmade spetsarmar och även spets i ryggen som var v-ringad, jättefin. Detta med body har väl aldrig varit min grej, tycker det ska kännas konstigt, men måste hålla med om att det är jäkligt snyggt till ett par jeans, shorts eller liknande. Ah den kostade 200kr och fick bli med hem.

Skorna jag beställde, ni vet gladiator sandalerna, de fick jag hem igår, hur sköna och läckra som helst! Dom kommer bli använda väldigt flitigt till sommarn dom. Gilla gilla.


Nej nu ska jag prata klart med lovely som inte kan sova,
stackarn har ont i läppen som skaver lite :( Gör ont att bita upp läppen som man sen fortsätter att "tugga" lite på utan mening. Hatar att bita mig på samma ställe flera gånger, man blir jäkligt irriterad och så gör det som sagt ont! blääää.


(lägger upp bilder på grejerna jag köpt inom några dagar)


//Linda


Kommentarer
Postat av: amelie :)

Aww söt mamma du har, jag tycker hon är så snäll och go! :)

Ja, riktigt bra kap, speglarna var så jäklans snygga!! helt awesome =)



Jaaa, snälla gör de, hjälp mig med lite tips och sånt, jag vill verkligen sticka ut och inte se ut som alla andra, och att ingen tar mitt förslag nu! xD :D:D

Jaaaa, komma och kolla vad fin jag bli (hihi) nejdå =D

sötnosar ni är du och din mom :)



Ja, jag hör av mig på fredag då? ang lördag :)

Puss på dig lilla smul <3

2010-01-28 @ 13:10:09
URL: http://sixxxam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0