Roande natt/morgon

När jag ändå var inne och pratade på krikke i tidigare inlägg, så måste jag nästan berätta om vår fina frukost tillsammans vi hade imorse.
Jag åkte till honom igår kväll efter att han bett mig komma dit. Vi bestämde oss snabbt för att jag skulle köpa med godis också, ett måste. Väl hos honom blev det tv-spel, filmer osv. Mycket mysigt. Vi kikade på en film och då somnade han. Han vände sig om och höll/kramade om mitt ben och sov. Så himla go :) hehe. Senare gosade han sig på magen, så jag låg och klappade/tog i hans underbart tjocka hår. Han brukar inte gilla det men nu fick jag iaf. Ah hur som helst, efter ett tag (några timmar) blev det hockey på tvn. (tror jag skrev om det inatt på bloggen förresten? aja ni får en repris) Det hände någon olycka¨så det sprutade blod ur en killes huvud så det var blod överallt!, okej det sprutade inte och det var en pöl under huvudet. Men ändå.


Efter lite fler timmar och Rolf åkt till jobbet så gick vi upp och bestämde oss då för att göra den där frukosten jag nämnde högre upp. Ja va fint. Vi sprang runt som två barnrumpor i hela huset. Krikke först och jag efter, tills jag tog tidningen ifrån honom (han vägrade ställa fram lite till frukosten så jag snodde tidningen med ett leende på läpparna). Jag sprang, han efter, jag skrattade hysteriskt ungefär och han skrattade också massa. Han kom springnas in i sitt rum med en hockeyklubba och skulle ha tidningen, fy fan va jag skrattade :P hahaha, ni skulle ha sett honom! 
Efter lite mer skratt mellan oss och lite stojj tog jag några djupa andetag för att få tillbaka min normala andning, medans de hände sprang krikke ut i köket. Vad pysslar han med nu då, tänkte jag och följde efter... NEEEEEEEEEJ!!!! Din lilla snuskhummer!!!! hahaha. Jaa det som skedde i köket låter kanske mer illa än vad det är, men det är även för illa för att skriva ut här, nej inte illa egentligen, men äh, jag skriver helt enkelt inte ut det bara. Det var väldigt roligt iaf. Efter det så blev det gurkkrig (med enbart en liten skiva), Mer skratt och skrik...
IAF.. när baguetterna var klara i ugnen, dukade vi fram och satte oss och åt i lugn och ro, tro det eller ej. God frukost med lite allt möjligt som pålägg och mumma O'boy till.
När den låg i magen drog vi oss mot sängen, satte på en film och slumrade in. Ärligt, har nog aldrig haft så kul när jag gjort frukost tidigare :P haha. Ja det är ju skönt att man kan få leka av sig ibland, fråga mig inte varför men det brukar alltid vara med min älskling :) hehe. Åh, snyggast va han när han kom in i köket och sa ngt liknande "nej men vad är det för snygg brud som står i köket" med konstig röst, hahah, ojojoj :)

Hur ser eran frukost ut i erat hem? :P




Nu ska jag faktiskt värma mig en pannkaka, eller om jag ska ta lite tacos kanske. Är hungrig.. igen! Kanske lite rostat bröd?


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0