On the road with KICK

Nu sitter man på bussen!
Bussen lämnade karlstad ca 11.07? Ja, hur som helst så är vi nu på väg till Stockholm. Vi ville ju shoppa men ser ut som det kan bli tajt. Kanske hinner en snabbis senare. Vi får väl se. Skulle iaf va kul att gå in på alla de affärer vi inte har hemma som TopShop m.m.

Hade väldigt svårt för att somna inatt, som vanligt. Låg och kollade på tvn till kl 5.oo. Sen in till Elenas säng och låg där och vred mig i 20-30 min. Sen poff somnade jag lika snabbt som jag vaknade igen, tyckte jag. Kände mig inte så jätte utvilad men jag är med i matchen för det. Fasan, har ju sprungit i Sthlm en hel dag utan någon sömn innan alls, det gick ju fin fint! När vi skulle åka hem somnade jag i Krikkes knä innan vi hunnit ut från sthlm, så ja då var man sliten. Men men så är det.


Ikväll ska jag ha med mig Elenis-penis på spelningen som sagt i tidigare inlägg. Ska bli kul! Kommer inte riktigt ihåg vilket ställe vi ska spela på dock, något med Chaplin, Charles? Nej vet inte, minnet är bra, men kort.


Hmm.. Den får vi kanske bjuda på då. (2008)


KICK och Peter Stormare, spelning i Ö-vik 2008!

Det var allt vi hade att bjuda på nu!
Vi hörs senare, nu ska jag kika lite mer på nätet och sen försöka sova en stund kanske om man inte tar en powernap på hotellet sen, men om jag låter bli kanske jag somnar direkt inatt iofs. Jaja, nog om det.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0