Who in hell d'you think you are? A superstar?

Well, "right you are"..


Har nyligen julstädat lite med Krikke, pratat med mamma som ska få köpa med lite godis och vindruvor till mig. Har nog inte sagt det men jag har fått en liten kärlek för gröna, lite hårdare vindruvor. Ska snart hoppa in i duschen och sedan invänta mamma. När hon kommer ska vi börja med julskinkan och sedan färga håret på varandra. Mamma ska få hjälpa mig att dra slingor och sånt. Under tiden ska jag även klippa Krikke som va seriös och köpte hem en egen rakappart igår. Bra de, nu hoppas vi bara att jag får till frillan som han vill ha den ;) Men det lär inte va svårt då den rekan är klippt. Jag ska ju bara förkorta den, dock är jag van att klippa tjejer med lite längre hår eller mamma. Men det blir allt bra! ;)

Ikväll ska jag, Krikke och mammi spela bingolotto med en varsin skinkmacka i handen. Tänkte vi skulle vinna lite miljoner och bilar och sådant, hehe. Dock är vi ju inte ensamna om att vilja vinna de men, man måste ju hoppas på det bästa. Men den som bestämmer vilka som ska vinna måste ju hånle mot mig jämt när jag spelar eller skrapar lotter. Jag brukar vinna och speciellt den senaste tiden. Jag vann på triss hela tiden men  bara skitsummor så jag tog ut nya lotter hela tiden och så fortsatte de. Gah, plötsligt händer de, jajaja men när händer de för mig då? :P haha

Men till något som är bra, det är att min jacka kom idag. REDAN! Det gick fort de tycker jag för de stod att man inte skulle hinna få den innan jul. Är super nyfiken på hur den kommer sitta, om jag tog rätt storlek och allt. Hoppas den blir perfekt! Får se sen när mamma kommer med den!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen!


Kom tillbaka loket.
Haha, han va bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0