Ringar

Har beställt lite snygga ringar. Fick ett infall och ville ha lite fler. En av de ringar jag klickat är denna:


Visst är den snygg?!

Fick även veta nyligen att jag vunnit en tävling jag va med i för ett tagsedan. Tyckte jag va kul för jag vinner ALDRIG sådana tävlingar som är i bloggar osv. Vann iaf en klänning. Hoppas vi att vi kommer tycka om! Tack så mycket!

Haft lite vänner här idag som sagt, fått prata mycket minnen om micke. Har både skrattat och gråtit men det va så himla skönt att få dela det med fler som känner likadant. Underbart att ha vänner nära sig nu i allt detta! Tack underbara ni som bryr er. Betyder mycket! Dock blir jag lite arg i all sorg över att folk frågar hur M dog. Visst jag fattar att ni undrar och en tjej va iaf gullig och skrev att jag verkligen inte behövde svara. Samtidigt som jag blir arg över frågan och tycker att det inte ska spela någon roll så fattar jag ju när jag skriver så mycket om det. Vår kära M valde att ta steget över till andra sidan av egen vilja! Så inte nog med att man är ledsen, man sitter med frågor man aldrig kommer få svar på, i detta livet iaf! Men jag måste lära mig att acceptera M's val, och detta va det han ville. Men han lämnar oss i stor smärta. Men oavsett älskar vi honom för den människan han va!


Kommentarer
Postat av: Emily

Sådär kände jag med när folk i min närhet gick bort, och det första folk frågade var : "Hur dog han!?" Visst en naturlig fråga, men kanske inte det första man bör fråga.. Beklagar sorgen! kram

2010-12-31 @ 09:38:34
URL: http://agressia.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

Snygg ring!

2010-12-31 @ 10:33:27
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0