Ostfralla

Sitter i soffan och har precis gjort iordning en ostfralla, har philadelphiaost och paprika på, MUMS! Kom på att vi bara ätit smörgås idag men det gör inget alls.

Åkte in till stan förut i ren panik, men kan ta det från början. Jag gick hemma och kände på mig att något va borta, eller ett kvitto för att vara exakt. Så jag kollade efter kvittot där jag lagt det och ja, det va borta! Fan i helvete, kände hur hormonerna steg i mig i sidled med ilskan. Ilskan utbröt i tårar ist, haha. Krikke kramade om mig och sa att ett kvitto är väl inte så viktigt ändå, men jo det är det! Kvittot tillhör Krikke's dyraste julklapp och jag MÅSTE ha det, viktigt. Så i ren panik åkte jag mot stan för att kolla om det ramlat ut på jobbet eller parkeringen då jag vet att jag va och rotade i den fickan igår. Kom till jobbet och tänkte attt parkeringen kunde jag ju glömma med all snö och alla bilar som åkt där, så jag klev in där med mamma (som va snäll och följde med mig). Kollade på golvet och de låg inget där... FAN!! tänkte jag. Skulle vända mig om och gå och ser ett ihopvikt papper som ligger väldigt skymt bakom en skål. DÄR ÄR DET!!! Gissa om jag blev lättad? Det kanske bara är att dra till affären och fixa nytt kvitto, vissa affärer fixar ju sådant åt en men fick panik för tänk OM de inte skulle gått. Så nu har mamma tagit med sig kvittot hem och satt in det i en pärm, nu är det i säkert förvar, oåtkomligt för Krikke! Gött.

Haha ja herregud, idag rann det över för mig, men att få ut lite tårar va ganska skönt. Man måste ju släppa lite på känslorna ibland för att ta in nytt! Skönt och renande :)

För övrigt fick jag ett skitgulligt sms av Krikke förut, blev så glad så det värmde i hela mig och i hjärtat! Älskar honom otroligt mycket, pappa till mitt barn :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha lilla pluttan då <3 Glöm inte andas också ;) <3

2010-12-05 @ 22:28:31
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0