Inredning - men långt ifrån klar!

Blir man någonsin klar med att inreda ett hem? Jag vet att det ska till en häftig klocka i köket, nya dukar + tallriksunderlägg (speciella som jag har svårt för att hitta, blir tokig), lite nya ljuslyktor.

Älskar våran hall som har två fondväggar med en mörkgrå färg och resterande väggar är kritvita. Det är verkligen skit snyggt. På det kom mina snygga (enligt mig dyra :O..) speglar upp och det blev super läckert. MEN just nu har vi en träfärgad byrå i hallen, jag vill ha en vit! Så det ska jag kika på lite längre fram. Jag vill även byta hängade och skohylla till något vitt fint. Snyggt och stilrent och passar hallen.

Vardagsrummet har vi ju flyttat på kära Wayne och satt upp två hyllor, spots och lite annat. Det blev bra faktiskt. Mer hemtrevligt tycker jag. Dock vill jag ha något mer på ena hyllan då det endast står två ljus på den (se bild nedan), jag hara bara inte kommit på vad jag vill ha där. Men jag ska kika runt lite på olika sidor och i olika affärer efter något fint att ställa där. Det ska inte va för mycket, men något.

Sovrummet då... Alltså jag har ingen aaaaning om vad jag ska sätta upp i sovrummet. Har ni tips? Det är tomt på väggarna men jag kan inte komma på vad jag vill ha upp. Vill även byta tv-bänk där inne men det blir ett projekt längrefram.

Nåja, lite nytt att se på för er kommer här!


Snygg servetthållare till köket. Kärlek vid första ögonkastet när jag såg den!


Två hyllor, spots under och Carpe Diem är uppe på väggen. (Är finare i verkligheten)

Förövrigt har jag fortfarande inte hittat lyktan jag vill ha till vardagsrummet. Den ska vara BIG! Vill inte ha en för pluttig lykta. Den ska ju trots allt stå på golvet. Så antingen blir det en relativt stor och en lite mindre brevid, eller så blir det en big big big med stora härliga (levade)ljus i! Det är så jäkla snyggt!

Vet ni vart man kan få tag på stora lyktor?
Har frågat en gång tidigare men jag hittade ingen som det sa klick med, tyvärr.


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten

Jag känner heller aldrig att jag blir klar i vårat hem, det är så mycket man vill ändra på, men man vet inte hur! Är det studentbilden som jag är med på som skymtas på hyllan där i vardagsrummet? :D



Och du, vampyrer är faktiskt ofta snygga och dessutom väldigt inne nu ;) Även fast man kanske inte önskar att passbilden ser ut som en, hehe.

2010-08-01 @ 16:12:27
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Rebecka

vad snyygt!

2010-08-01 @ 18:01:41
URL: http://daniellarebecka.blogg.se/
Postat av: Isabelle

shiit vilken snygg desing! har du fixat den själv?

2010-08-01 @ 18:02:09
URL: http://isabelleemma.blogg.se/
Postat av: P

Har du kollat Plantagen? Dom hade enorma lyktor sist gång ja va där. Tror även jag sett det hos RJ-möbler på Kasernhöjden.

2010-08-02 @ 01:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0