Dop för lilla Julia!

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på ett dop. Krikke's kompis Jimmy och hans tjej Nathalie's dotter Julia blev döpt idag. Himlans gullig liten tös :) Så imorse då va det bara att gå upp för att göra sig lite tjusig och sedan dra till svärföräldrarna för att hämta Krikke babe's kavaj. Efter det drog vi till Tommy och Ida så åkte vi till kyrkan tillsammans. Alla barn som befann sig i kyrkan hade något att säga tror ja, haha! De är ju så goa de små :)

Tack Jimmy och Nathalie för att vi fick komma :)

Nu är det soffläge som gäller för mig. Min kära älskling kramade och pussade massa på mig förut men nu har han intagit plats framför datorn och spelet CoD. Förhoppningsvis ska jag in till stan och hämta mamma sen för att sedan ta med henne hit för att se på film. Jag förtår inte att ingen vill se filmen med oss. Vi ska se på paranormal activity. Nog att man hört att den ska vara läskig men ändå :P haha. Jag kommer väl må dåligt i ett halvår efter denna filmen nu då, som alltid när jag ser på någon äcklig eller psykisk film. Jag skrämmer alltid upp mig själv en lång tid efter att man sett någon sådan film, men lik förbannat kan jag inte låta bli att titta på dem. Madde skulle vart här nu ;)

Ikväll måste jag se någon mysig film. Är lite Harry Pötta sugen men de va ju inte så längesen vi glodde igenom filmerna. Men vi får väl se :) Kanske finns någon rolig komedi man kan se efter alla läskigheter. Jaja, de blir kvällens "problem". Nu ska jag enbart göra ingenting. 


Bara jag som tycker att jag ser full ut? :P haha


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hoppas du får en fin dag =)

2010-08-15 @ 16:43:58
URL: http://ceciliav.com
Postat av: Shiko

Hej!

Hjälp mig att bli Nelly.com's nästa skodesigner.

Rösta på min skodesign.



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGallery



Ps. Kommentera min blogg när du röstat. Alla som röstar får länkningar när tävlingen avslutas

Om du har redan röstat så ber jag om ursäkt, och man kan rösta igen.

2010-08-15 @ 17:12:25
URL: http://shikos.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten

Oooh, den har jag sett! Satt med en kudde framför ansiktet så fort det var natt i filmen, haha! Egentligen är den inte så läskig, men den sätter sig fast på hjärnan efteråt kan jag lova, sådär psykiskt jobbig ;) Jag kommer och tar hand om dig sen om det blir för jobbigt, lovar! :D

2010-08-15 @ 17:57:58
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej besök gärna min smyckesblogg och kolla om det finns något som passar dig! http://smyckes.webblogg.se

2010-08-15 @ 18:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0