My first day

Idag började jag på riktigt på Pro Mc och dagen gick väldigt snabbt må jag säga. Det är ju bra på sitt sätt, då tycker man att det är roligt att vara där. Inte för att man vill hem snabbt utan för att man har roligt och det blir inte långtråkigt. Jag är inte direkt en morgon människa heller, men jag ska inte klaga för jag börjar 9 på morgonen så det är en mycket bra tid egentligen. Ser fram emot allt jag ska lära mig. Lite vi gick igenom idag har jag kvar i huvudet efter att ha jobbat på video butiken, så det va ju bra!

Imorgon ska jag nog agera renoverar brud. Ska måla lite tak och lite sånt. Ska bli kul. Ska se om jag kan få ihop några roliga bilder till er :P Haha. Vi får väl se vem som har mest färg på sig. Måste leta upp lite bra målarkläder också. Får kika på det nu redan faktiskt. Åker förmodligen direkt till måleriet från praktiken. Jappjapp.

Nej nu ska jag ta en cigg sen leta upp lite kläder. Måste ju hoppa i säng väldigt snart.
Och förresten så va det två dumle klubbor jag köpte på pressbyrån. Så nu har jag berättat det lilla som jag skrev om så många gånger att det lät som om jag hittat en bil gjord av guld ungefär, haha.

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0