Lagar mat!

Yes nu lagar jag mat till mig, Krikke och Gustav. Blir tydligen poker kväll här ikväll, men först lite mat i magen! Ska ju även se den där filmen jag skrev om tidigare. Får se om den är något att hänga i granen.

Är så gött att vara ledig så ojoj. Imorgon blir det jobb igen, men blir kul och det är ju behövligt så! Träffa Johanna med, oftast där man ser henne. Aa ibland blir de hos mormor och annars också då men Nöjes brukar vara en träffpunkt för oss :P hehe. Vi ska absolut inte glömma bort alla andra goa tjejer och killar jag jobbar med. Men men så är de.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Såg att det är braaaa många som inte skriver kommentar som läser, men det förstår man ju. Jag kanske inte heller hade orkat skriva, men för en själv är de ju kul att se :P haha. Men nu ska jag springa till köket igen och se hur det går för potatisgratängen och köttet. Ska bli riktigt gött med mat nu vill jag lova!


Ha en bra kväll då!


//Linda

Kommentarer
Postat av: Anders Rangfeldt

Hej kul med en blogg, av ute och googleade på mitt efternamn och då kom jag hit.

Trevligt att råkas! Jag vet ej vem du e och du vet säkert inte vem jag e men skit samma kul i allafal ha det.

2010-04-17 @ 10:29:49
Postat av: linda

Hmm, mormor är proffs på detta med släkten ;P Kanske kan få veta vem du är genom henne :P haha. Men är ju bara vi som är rangfeldt släkten så släkt är vi ju iaf! Kul att du hittade hit!

2010-04-18 @ 02:44:04
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0