En liten chock fick jag ändå!

Fick nyligen veta en mycket mycket rolig sak, dock blev jag otroligt chockad. Men oavsett vad så är jag väldigt glad för C skull! Önskar henne all lycka nu till henne och hennes bebbe. Ännu en gång, Grattis gumman!

Jag sitter och funderar på vad jag ska se för film. Min spänningshuvudvärk är på väg tillbaka så blir att lägga sig snart och slappna av till en film och lite tabletter så de kanske går över. Ibland blir de så illa så jag måste spy, men det är väldigt sällan. Jaja, nog om deeet nu.

Ska man se en girlie film kanske? Sex and The City? Den filmen är ju faktiskt jäkligt bra! Får nog kanske bli den om inte älsklingen vill vara med och se, då får de väl bli någon annan. Tror dock han skulle kolla på NHL så då kan jag ta en girlie film ;P Roligt att älsk börjat gilla skräck filmer med. Jag älskar att se dem, dock blir jag cp i huvet efter dem. Får för mig massa dret.. och jag är ganska mörkrädd. Tänk hur jag blir när jag sett en sådan film då :P haha Blev typ sur på krikke inatt för att han inte kunde förtså varför jag inte ville gå runt och släcka lamporna själv. Är ju inte helt inbodd här, vilket reflekteras på mig att jag inte är 100% trygg i mörker situationen. Låt kanske överdrivet men är mest när jag sett en läskig film :P hehe. Mörk skog, alltså skog på natten är nog bland det värsta jag vet! Och igår såg jag på While she was out. Där jagas hon det handlar om i just skogen. Usch usch!


Mooooore ego.

Nej nu ska jag ta mig en cola och värktablett för nacken och huvud, även kroppen som skriker efter hjälp ungefär, sen får de allt bli en girlie film, om inte det, en komedi!



// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0