Dom är mina!


LÄCKERT, yes INDEED!! Längtar tills dessa åker på med spetslinne/tröja, svarta tunna strumpbyxor under dem, ett par snygga skor med hög klack, och en kavaj på det! Fan va snyggt! :) Jag hoppas jag slipper sy in dem bara, det är stl S på dem nämligen. (XS shortsen hade en arbetande snäll tjej i butiken tagit åt sig när de kom, och de kom bara ett par XS, fan hehe. Men hon är lite mindre än mig och hur snäll o go som helst. Så man får väl bjuda på de ;) Har ju inte så mycket till val annars ändå men, heh) Men måste jag sy in så gör jag de. Inte svårt så, tänkte bara jag skulle få slippa krångla :P Ska kolla om jag hittar mer kedjor att köpa, även pärlor. Tänkte ju sätta mig imorgon och pimpa lite kläder. Fick med mig en tröja hem igår som ska pimpas. Finns även massa i garderoben jag skulle kunna göra om. Får se vilka som får en liten omstyling. Detta påminner mig även om att jag måste köpa nål och tråd. Tänkte först sätta fast såker med säkerhetsnålar, för att då kunna lättare plocka av vid tvättning och sånt. Men känns jobbigt att behöva ta av och på hela tiden. Dock kanske färgen och de försvinner på kedjor och saker som ska sys fast iofs. Pärlor får sys fast och kanske kedjor. Sen har jag lite annat som kanske får sättas på med säkerhetsnålar då? De göms ju lätt på insidan av plagget. Ah vi får se.

Hoppas jag tar mig själv i kragen imorgon och gör detta nu bara, har sagt det länge men tänkte att imorgon passar ju faktiskt bra för det. Mamma kommer nog på besök också så hon kan ju va med och pyssla med mig. Hålla mig sällskap iaf :)

Nåja, åter till jobbet! Om en timme blir det till mormor på lunch, smarrigt! :)


//Linda

 


Kommentarer
Postat av: Ida

HAHAHA!! Det är du o Kissie! :-P

2010-04-28 @ 11:57:04
URL: http://idaadolfsson.blogg.se/
Postat av: Linda

hahaha men ida, det är sååå snyggt. sen får varenda jävel ha de om de vill. Kenza har dem också, fast i blått (och från annan affär) jag tycker de är snyggt som fan iaf! och det är ju JAG som ska ha på mig dem ;)

2010-04-28 @ 14:18:30
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0