Då har man packat allt!

Ja nu är allt packat utom skorna! Måste tömma lite kartonger innan jag får med dem. Men de kommer väl bara någon dag efter allt annat. Ja, sen har jag lite kablar, lampor och sånt. Men lampor ex är ju något man bara kan rycka med sig i bilen. Inget som behövs packas ner så tycker jag. Ska bli kul att se hur vi placerar allt. Jag tycker om att jag ska köpa soffan imorgon iaf! Älsk, mamma och pappa hjälper till med att hämta den osv. Snälla dom!

Ska bli skönt att sova med babe nu, sover så gott nära honom! Dock kommer jag sakna mina kissemissar som så gärna vill sova med en och trampa på en. Tur att de har mamma men jag tror att det kommer bli jobbigt för mig utan dem. På riktigt!! Älskar mina katter så otroligt mycket, mina barn ju! :P Kan ändå inte ta dem med. Är inte rättvist mot dom att flytta dom så mycket. De får bli kvar hos mamma. Tur att det bara är en biltur bort till lite gosande med mina håriga älsklingar.

Nu ska jag lägga mig och sova med dem. De ligger här i sängen och sover redan. Kitty kollade på tv med mig för en stund sen. Hon har börja med de ganska mycket nu den senaste tiden. Sitter brevid mig i sängen och kikar medans Zazzie ligger på min mage och kurrar. MYS ÄLSKLINGAR! Åh va jag kommer sakna er!




Godnatt!


//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0