Klockan är 18.55.

Idag har vi haft besök här hemma. Emelie, Ingela, Ida, Siv, Lena och Lennart har varit här. Emelie va inget stort fan av katterna. Hon blev ganska rädd när dom kom nära henne. Men det gick allt bra ändå. Vi hoppade lite i min säng vilket va väldigt kul och spännande. "igen, igen, igen" fick man höra gång på gång :P Efter ett tag fick hon syn på kortet på mig och Krikke. "Lindaaa och...." *viskade i hennes öra* "ååh, kikkee" skriker hon ut med ett leende på läpparna. Hon är rolig ändå. Hon har ju bara träffat krikke en gång och då va hon så blyg. Men sen så har hon ju ringt till krikke och sagt hej, kikke och kitosher till honom också :P Haha. Tror hon tycker det är väldigt kul att säga namnet. Hon härmar ju mycket när man sitter och pratar så. Tar efter rörelser osv.  Härlig är hon. När Lena (min moster) kom hit blev Emelie blyg, sen blev hon rädd o började gråta när Lena närmade sig. Verkade inte som hon kände igen henne för att hon klippt sig och färgat håret, haha, va så kul för hon kunde nästan inte låta bli att kolla på Lena men gråta skulle hon :P


Ska jobba ikväll...  Är så jäkla trött så skulle hellre lägga mig i sängen och sova eller åka till vålberg och lägga mig där :P Om jag inte skulle jobbat skulle jag även våldat Ida för hon skulle se film och käka chips o sånt. Och det hade ju inte varit fel.

Igår hade jag träning. Nu drar vi igång med träningarna på Wåxnäs. Hur skönt som helst. Känns dock idag att vi gav endel.. Träningsvärken är inte att leka med just nu känner jag. Jag som allid tjatar om situps fick äta upp det igår. Vi gjorde inte många men va tillräckligt för o få en jäkla träningsvärk idag. men det är hur gött som helst. Ska tjata så vi får göra det varenda träning så man kan få magen i lite form. Kan behövas om man säger så. Men det är väl göttit, få känna att man tränat. Töligt bara när man ska röra sig ikväll på jobbet och känna sig som en stel pinne. Får värma upp lite innan jobbet, ta med mig Sofia och Emilia som jag ska jobba med och stretcha litte o sånt. Haha blir nog suuuper de.

Neee.. Nu måste jag göra något innan jag slocknar och innan Kitty (min katt) tar över bloggen. Vet inte hur mycket jag har fått radera för att hon är med och trycker på massa tangenter. Gosan..


Du betyder mest för mig min älskade!!



// L.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0