Sömnlösheten är inte det roligaste, snarare..

TRÅKIGT! Kollat på en och samma film två gånger nu och kan ändå inte somna. Brukar somna när jag sätter på samma film en gång till för då har man ju sett det nyss o då är man inte lika koncentrerad. Men det funkar inte nu. Boooring. Vill ha en sussande goding här nu. Då skulle de va lättare att somna, att ligga nära och blunda och känna andetagen, höra dom små gulliga grymtningarna. Älskar det verkligen :) iiiiih ge mig nu! LÄNGTAR!

På lördag är det träningsmatch för Nor Ik div3. Jag har ju självklart då en dejt med Ida på bänken när vi ska stötta och heja på våra grabbar. Kul att hockeyn drar igång igen. Saknar tiderna man satt spänd på bänken och hoppades på seger eller nervös för att se grabben skadas. Men det hände inte så länge ja va där och kika iaf :) hehe. Tur är väl de. Skulle de hända något skulle jag nog gripas av lite panik. Men det blir så bra så. Så på lördag hoppas vi på seger öven fast de bara är träningsmatch nu. Allvaret börjar i slutet av oktober. De har även match den 9:e och då ska mamma med och kolla också. Hon har skrivit in de i sin lilla bok (läs: haha gullig) som hon skriver upp jobb tider i osv. Så 9:e är bokat för vålberg för både mig och mamma :) Ska bli kul att hon följer med och kollar så hon får se sin/min stjärna på isen ;)

Nej nu skulle de inte göra något att bli lite trött, ska upp imorgon och kanske följa med josefine A till vålberg, hem till hennes pappa. Hon ska rensa ur lite och ville ha lite sällskap och det kan jag ju göra. Ska även hämta ut biljetter imorgon till Michael Jackson - This is it. Tror den kan va kul att se. Moster och kusin ska ju självklart på den också. Det är ju givet, men dom går en dag innan oss. Första premiärs dagen är ju perfekt för de som har barn på dagis eller barn i skolan och har en ledig onsdag eftermiddag. Första visningen börjar nämligen 13.30 och filmen är ca 1,30 min lång. Nej men det blir väl intressant o se om den är intressant. (?) Ah nej kanske börjar bli lite sliten ändå. Nu när jag fått tömma lite av hjärnan i bloggen.

Testar att lägga mig igen då. Eller lägga ifrån mig datorn igen. Och denna gången blir det avstängning tror jag bannemej så jag inte tar upp den igen.


With all my heart, You are my life.
My better half.
When you say "I love you",
You make my heart beat fast.
And you know.. I love you to K!!
So let's make this last :)


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0