29/9 - 09 kl: 00.35

Happ sitter man här igen trots att man näst intill lovat sig själv att lägga sig i tid. Okej nu är väl inte klockan allt för mycket men skulle jag haft ett jobb som innebar att gå upp tidigt på morgonen så hade det varit säng bums för mig. Det är bra att sova med bubbs när de är uppstigning tidigt på morgonen för honom. Man vaknar ju oftast då men kikar bara lite, men skulle jag haft jobb för sådana tider hade jag lätt hoppat ur sängen då också. Känns rtiktigt bra de faktiskt. Känns bra också att man kan sova vid samma tid för att sen förhoppningsvis hoppa upp samma tid också. Det blir ju lättare i framtiden, som iaf jag hoppas på.

Kollade lite på Sv. H.Wood fruar förut. Förstår mig inte på den där Anna. Maria tycker jag är skön. Hon har ju jobbat och sparat pengar. Hon funderade på att köpa en vardags Chanel väska, läckert tyckte jag.. det slutade dock med ett kylskåp med mat? Hur kommer man på det? haha. Till kylskåpet som hon placerade i garaget, hade hon storhandlat från massa sött till korv med bröd. Ja det blev ett stort mumma kylskåp med massa skräpmat och godis. Det är ju inga fel, men vart kom idén ifrån när tankarna började med en Chanel väska? Hur som helst så gjorde hon ju sin familj glad och det va ju rätt gulligt tyckte ja. Hon va så näjd så hon blev så söt för det. nej gillar Maria, hon känns naturlig, lite halvt blåst i sina bästa dagar och hon beter sig inte som en bortskämd snorkärring. Mycket cred till henne för det!

Nu ska jag nog faktiskt poppa popcorn och sätta på någon mysig film. Krypa ner under det underbara täcket och somna in. Låter ju inte helt fel om ni frågar mig. Enda som fattas nu är min gris, men de dröjer nog inte förens man får gosa ner sig under det stora täcket :) Det hoppas vi ju inte :) Och ååh, ni förstår inte vad glad jag är, ojojoj :) är så glad och lycklig! :D Nej nu ska jag leta upp en film, ta en cigg, göra mina popcorn och sen krypa ner i sängen.

Tänkte på en knepig sak nu bara, nu är kl 00.53. Hur dryg är man när man bloggar? Ibland kan jag ta några få minuter men ändå få ett stort inlägg, ibland kan de ta lång tid för mig och ändå blir det inte långt. Beror väl på vad mycket man vill/har att skriva om. Jag skriver absolut inte om allt i denna bloggen för vissa saker ska hållas utanför tycker jag. Endel för alltid och endel för ett litet tag bara. Och gott folk, tro inte på allt som står på olika internet sidor. Fått kommentar om att jag skulle ha pausat KICK för en viss anledning. Vart folket har fått de ifrån vet jag inte, men KICK är i full gång så det stämmer icke.




Nej cigg osv nu. Hörs.
Ska man sluta röka?


// Linda


Kommentarer
Postat av: Tobbe

tjena ville bara säga älskar er musik=)

2009-09-30 @ 09:19:15
Postat av: - THE LIFE OF ELIN

Du är så sjukt snygg! :)

2009-09-30 @ 17:08:44
URL: http://tomoholic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0