Oj, va klockan så mycket?

Ja klockan va visst lite mycket när vi vaknade i den underbara sängen i vålberg. Lite läskigt om den hade stått i ex örebro när man vaknat. Då hade jag ju undrat lite vad vi gjort i sömnen eftersom att man va nykter. haha jaja, hur som så blev jag lte förvånad att klockan var så mycket när man vaknade. Första gången kl sju i morse, sen andra gången vaknade vi kl ett när min mobil ringde, sen jaa.. för ca 1,5 tim sen. Men sånt är livet. Skönt var det att sova ut.

Som ni säkert vet nu är det ju första dagen för mig på Hultsbergsskolan imorgon. Ska bli riktigt kul. Jag hoppas allt kommer funka bra och så, för då ska jag va med på musiken och hjälpa till och sånt. Tycker jag ska bli svinroligt. Älskar att hålla på med musik med andra. Sjunga och ta hand om dem osv. Gilla gilla gilla :) är helt taggad på detta. Imorgon vid tio ska vi träffas i personalrummet, jag micke, rektorn och någon mer. Vi ska kolla in ett rum och se vad man kan göra med det så vi kan ha aktiviteter även när det är lov. Ifall ungarna inte har något att göra under lovet kan de alltså komma och umgås och hitta på saker med oss. Bra va? :) Nej men som sagt. Riktigt taggad för detta. Imorgon 8.oo kör vi :D

Idag ska jag inte göra så värst mycket. Just nu funderar jag på vad man kan äta. Ska höra va snoffsen vill ha också. Jäklar va den magen kurra vid sju där. Hungrig liten gos :) och nu jag meeed! :)

Igår lovade jag ju att ta med kameran ut och ta lite kort, självklart så glömde jag den. Hade ju kunnat fota Iza när jag pierca henne, hade kunnat fota lite på bergvik när jag va där och inhandlade en liten present till K. Jag kunde iaf ha tagit kort på paketet för attsingen va fint det blev :) hehe. Får fixa det sen. Jag kom på lite saker jag måste ta kort på innan det ges bort. Vill ha så jag kan lägga upp efter.

Nej nu ska jag nog klä på mig lite och kolla vad snoffsis vill ha för mat! Hörs ikväll.


Hittade en söt bild när jag kikade lite på tatueringar. Haha gillade den :)


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0