Mina damer och herrar..

Jag måste säga att fasiken va jag blivit värdelös med att ta kort på olika saker, som dagens outfit (som jag iofs aldrig varit bra på att tagit. alltid tänkt: tar de sen), saker jag sysslar med osv. Kan ju va kul att läsa en blogg men mer kul när det är bilder så man får se lite. Tycker ni inte det är roligare? Det tror jag..

Sitter hemma hos bebis och kollar lite på tv. Skönt att vara här tycker jag. Bebisen spelar wow, hör lite stön och trötthet ibland, antar att de går dåligt då. Men annars så ser/verkar de gå bra. Och tur är ju de :) Är det något bra på tvn tro? jag vet inte ens vad jag kollar på. Får kika på nätet va det är. Något bra kanske de är.. Märks.

Imorgon ska jag besiktiga Nina's bil, eftersom hon ska med Tommy i ett ärende. Och bra är väl de för nu fick Tommy och Ida som de ville. Ett hus :) Och absolut tur för Ida som redan innan budgivningen hade flyttat in i huset, i sitt huvud ;D haha. Men blir ju lätt så när man verkligen vill ha något och ser fram emot något. GoodGood iaf :)

Nej nu ska jag sätta mig och räkna på lite saker här åt bebben och mig. Godnatt gott folk. Hörs imorgon som vanligt :P

// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0