Hösten är här.

Ja nu har jag verkligen höstkänslor när löven börjar bli gula/röda, de börjar falla från sin plats. Vackert är det att titta ut på träd som har ändrat färg på sina löv, när solen fint skiner på. Snart är det vinter och snön kommer vräka ner. Jobbigt det kommer bli när det bli snö blandat regn. Blaskigt och jävligt. Men det får ju gå. Inte så mycket man kan göra för att undvika det. Men blä va jag längtar till julen. Få den härliga julkänslan, stämningen. Åh va mysigt :) Så härligt på julen när man är hos moster och myser framför elden och nu är ju emelie med och springer runt o leker och är gosig. Mysigt när vi alla samlas och snackar om allt mellan himmel och gjord, skrattar oss gråtfärdiga eller disskuterar något man ej orkar lyssna på :P Och klockan tre, haha jaa det är faktiskt tradition att se kalle anka. Då får man tiden att gå lite när man väntar på att man ska få öppna paketen :P Nu öppnar ju inte vi dom förens kanske 17-18. Beror på hur länge föräldrarna får oss att vänta. Endel av oss vill  ju få det gjort, samtidigt som när man väl öppnat det så är det ju över sen, den spännande känslan.



Sen har jag ju min alldeles egna Grinchen, där har jag lovat att hälsa på en stund i år också efter pappa. Kanske efter att jag varit med mamma och dom. Vi får väl se :) Anledningen till att jag kom in på detta var att jag kikade ut på ett fint träd förut, eller fint och fint. Fina färger va det på de. Och sen kollade jag på That 70's show. Där skulle dom sätta upp en julshow som fick mig att se fram emot en mysig julafton. Meen meeen.. tråkigt va de nu.

                 

     

1. Tidsfördriv
2. Perfect match.
3. Het bild, ge mig december nuuuu.
4. Jag och Emma Cheerleading DM 09
5. Tidsfördriv

Vad ska man göra med dagen? Just nu sitter man ju bara och degar. Ska dra iordning lite här hemma och så men efter det då? Boooring. Finns ju inget att göra direkt. Tråkigt som fan. Blääääää vad ska man göra???


// Linda


Kommentarer
Postat av: emma

gulliga viii <3

2009-10-12 @ 18:59:29
URL: http://emmibo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0