Gosig natt med musik.

Igår när man skulle sova så tycktes de att de var för tyst. Kom då på en härlig idé. De fick bli lugnande musik på, och sagt blev de gjort. Låg och lyssnade på lugna låtar med Enya. Haha jag kan tänka mig vad vissa av er tänker, men tro mig, det va hur mys som helst.

Nu väntar snuff och jag på att kl ska bli lite mer så ska vi åka in till stan och hämta mamma på jobbet för att sen styra bildelar och kika lite på annat. Va ju iväg igår med shippe som är lite smått händig på bilar så och skulle köpa delen vi behöver för att bilen ska bli i sitt bästa skick. Den fanns inte inne men gick självklart att beställa. Valde dock att vänta tills idag för det finns ett till ställe vi ska kolla om de har inne i lager eller va lång tid det tar att beställa hem. Hur som helst så blir bilen fixad på tisdag som det ser ut nu. Gött.

Okej, det är mammas bil men jag har den ju väldigt ofta. Har blivit så :P Men när jag får jobb är det bilköp som blir. Exakt vad jag vill ha vet jag inte riktigt än men får se. Tror jag vill ha volvo, eller om jag hittar någon annan bra. Men vill ha en ganska stor bil ändå, många köper små bilar till att börja med, (vilket det säkert slutar för mig med..) men jag vill hellst ha typ en kombi eller något. Jaja, det märks när den dagen kommer.

Nej nu ska jag hoppa ur myskläderna (vill icke) och i mina. Sen börjar vi nog dra oss mot stan så småningom.
Jag börjar bli lite tjock i halsen, TACK smölen, tack tack tack :P haha!! Men är bara på morgonen än så länge. Får se om jag kan häva skiten eller om de blir halsfluss som vanligt. Jag är då ett riktigt halsbarn må jag säga. Nej kläder nu sa vi.

// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0