Dags att lägga sig kanske?

Min kväll igår! Igår va jag hos Ida en sväng och glodde lite tv och tölade. Mysiga katter hon och tommy skaffat sig. Ida matar dom med korv och försöker få dom att sitta fint? hmm.. Korven okej, men som jag sa till ida, dom är inte hundar :P Men hon ska bannemej lära dom :P haha. Men jaja, lycka till då ;)

Efter lite tv-tittande och cola drickning så var det dags att bege sig till snos, film blev. Ja.. en halv iaf. Nya filmen med Tim Burton, Nine heter den. Det jag såg bestod väl av roliga inslag men över lag är jag lite besviken på den. Men K gillade den, och det va ju bra ;) Efter att ha sett halva filmen iaf blev det att stänga av och sova. Trött va jag. Drömde cp så jag vaknade och va lite förtvivlad och arg, men de gick snabbt över när jag fick se gosen springa runt på golvet och leta strumpor. SÖT!!

Nej hörni, om man skulle dra på en film och sova kanske? Ska upp klockan 9.oo imorgon och duscha och sen bege mig till arbetsförmedlingen på något informations möte. Trevligt.. eller? Ja de går ju diskuteras men ska ändå snacka med dom angående jobbet/praktiken jag vill ha. Hoppas de inte blir krångel och sån skit. Gillar vi icke. Nej men va sa vi, dags att lägga sig kanske?


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0