Väntar med spänning på vad livet har att ge

Nyligen kommit hem från vålberg. Där skulle jag va, se på film och umgås några timmar innan jag skulle hem igen. Vad gör jag? Jo jag somnar. Roligt sällskap jag måste varit, men orkade verkligen inte hålla upp de små ögonlocken. Nu är jag fortfarande trött men måste färga håret så det ska jag göra strax.

På vägen hem i bilen satt jag med mamma och mormor och pratade endel om allt och ingenting. Vi började prata om min spelning jag ska ha nästa helg. Jag och Ellen ska flyga från sthlm till Riga (tror jag de va?) För att där hoppa på en båt, uppträda och sedan på söndag åka hem. Mormor sa iallafall att jag har ju ändå fått vara med om endel genom tiden med KICK och allt vad det varit. Med cheerleadingen också för den delen. Alla resor och sånt man gjort med släkt och vänner, pojkvän osv. Även om man inte gjort super mycket så har jag ändå fått vara med om endel. Och då slog det mig.. Jaa jag har faktiskt det och jag kan säga med ärliga ord att jag är verkligen redo nu, redo för att se vad livet har att ge. Att stadga sig, att göra saker som de flesta gör i ett vanligt liv! Jag ser fram emot och väntar med spänning på vad livet har att ge. Vad jag och K kommer att göra i framtiden.

Jag säger inte att jag ska lägga ner musiken eller något sådant, det jag menar är att vad som än händer så känner jag mig redo för ett "vuxet" liv. Ett liv med K. Ett liv med beslut och lycka, även motgångar som man aldrig kommer ifrån. Men jag känner mig stark nu, och mycket är faktiskt tack vare K. Ibland funderar jag vad jag skulle göra utan honom. Jag skulle inte känna mig hel alls.

Det känns riktigt skönt att veta vad jag vill, vilka vänner som verkligen är vänner och med vem jag vill leva livet med! Jag är redo för det där många suktar efter. Och jag hoppas att med tiden att även det kommer och knackar på min dörr. Finns ingen jag hellre spenderar mitt liv med, bildar familj med och har vackra stunder med än K. Jag är såå redo även för Svensson livet. För mitt blir inte ett vanligt, jag har ju min krydda till bebbe :) I LOVE YOU!

(nu finns det säkerligen vissa som stör sig på detta, men det är såhär jag känner och jag har rätt att skriva ut det)


                      

Nu ska jag färga mitt hår som växer som ogräs. Börjar bli lite långt nu iaf. Efter det blir det att sova. Det är en dag imorgon också.

Och ida, ge tillbaka min mamma!!
Veeeem ska bädda min säng nu? Du? ;)


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0