Tre Kronor

Det ska jag och min huvudvärk se nu. Lägger mig i sängen här hos bebben och tittar. Bebb är hos Ström en snabbis och sen skulle han köpa med pizza till oss. Lovely, behöver inte jag egentligen (tittar på magen) men som sagt, lovely gottans :P

Och nej jag säger inte att jag är tjock när jag är relativt smal. Men det där relativt är ganska stort för mig. Alla ser vi olika på oss själva. Och man ska väl själv vara nöjd med sin kropp (?) och inte låta någon annan bestämma hur man ska vara. Många önskar sig andra kroppar för att de följer siffror som visas på vågen..
Följ inte vågen, följ huvudet!

Idag var det en slö dag på jobbet, vet inte vad det var men jag va alldeles slö. Kände ingen ork till något. Satt och hjälpte några killar i nian med en engelska uppsats, Story of my life. De skulle alltså skriva om sitt liv. Skratta endel när en av dem frågar "hur ska jag kunna skriva att jag tycker mitt namn är fult? Typ: I think my name is like pussy?" Hahah, neeej verkligen inte sa jag och bröt ut i skratt.

Man försöker ju att inte komma in i deras samtal när man ska få dem att koncentrera sig. Ibland är det svårt då vissa saker får en att skratta väldigt mycket. Konstiga samtalsämnen har de med andra ord. Men väldigt ofta går det att skratta bort det och sen be dem fortsätta med arbetet de håller på med. Gillar när det händer saker, som när jag får hjälpa eleverna med något eller när vi får greja med något. Så drygt annars.

Nej nu ska jag ta huvudvärkstabletter och vänta på maten med lite svnitt Tre Kronor. It's fucking goooood.


// Linda

Kommentarer
Postat av: Em

gott med pizza :D

2009-11-03 @ 18:09:20
URL: http://mlliii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0