Stackars lilla tå

Fast det var min stortå. Igår på båten vi hade spelning på så trampade jag i trasigt glas som då fastnade under skorna. Jag smartast skulle då skrapa av det mot en kant, som jag alltid gör men det funkade inte, så istället drog jag med min tå. Det jag inte tänkte på var att jag hade öppen tå på skorna så ist för att få bort glaset skar jag mig istället. Då blev det blodbad i skon. Men det märkte jag inte förens jag spelat klart. Kände inte att jag skar mig heller, va så inne i att hålla igång publiken, som dessutom va i full gång. Skit kul :)

Nu är jag äntligen hemma. Har längtat hem och saknat min gris otroligt mycket. Saknade verkligen bebb jättemycket. Så sa alla grattis igår också och då saknade man ju ännu mer. Inte lätt alltid :P Var så fruktansvärt trött imorse. Kom in vakter när jag låg och sov (ellen va och käkade frukost), dom skulle kolla om det fanns skadegörelse. Jag frågade om de möjligtvis inte hade med sig någon frukost när de ändå stormade mitt rum och skulle väcka mig. Men de skrattade och sa "tyvärr damen, har ingen frukost med oss. Men vi kan tänka på det nästa gång. Så nu ska vi inte störa mer. Ha det så bra"  Frukost på sängen nästa gång? Nice, men jag åker ju aldrig båt. Men tack för tanken. (jaa jag förstår att vi drev. Jag var med i rummet.)

Nej, nu måste jag nog gå och självdö. Nej men göra något. Hyra film, köpa mat och godis kanske.. I don't knoow. Blir nog bra. Jo, jag och babe ska till bergvik och köpa gottit sen hem till vålberg och gosa oss med allt vad vi hittar på affären!! :)


En del av publiken. Var en bra kväll, med bloood.

// Linda


Kommentarer
Postat av: mamma

öh hem till vålberg vad är det för fel på hemma ha ha nej då men det vore trevligt om du kunde va hemma nån gång och hjälpa mig lite hemma

2009-11-15 @ 20:14:27
Postat av: Linda

haha jaaaaaaaa :P mamma nu har jag massa ont och det är vaaarmt och det är kaalllt. blir galen.

2009-11-15 @ 23:59:39
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Ellen

"Linda ta kort!" :P

2009-11-16 @ 19:06:49
URL: http://www.milady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0