Skydd mot våldtäktsmän?

Vad är det folk kommer på? En slags kondom som ska ha krokar i sig som ska skada våldtäktsmanen. I artikeln på aftonbladet står det:

"En kondom mot våldtäkt kan snart finnas på marknaden. Kondomen Rapex sätts in som en vanlig tampong och har krokar som ska skada en eventuell våldtäktsman. Lanseringen har skjutits upp i tre år, men nu planeras den säljas i Sydafrika, som plågas av många våldtäktsfall"


Ska man tro på detta? Om våldtäktsmannen blir skadade (precis som tjejen blir för livet om en våldtkt utförs) så kanske han får ännu ett utbrott och skadar tjejen ännu mer? Kanske med slag, kanske med väldigt många, kanske till och med till det absolut värsta, han kanske får sné spel och slår ihjäl henne? Vem vet hur sådana personer kan reagera under ett sådant ögonblick.

 

Samtidigt som många kanske hellre har den "kondomen" som säkerhet, som styrka att våga göra mer motstånd. Folk skriver att de tycker att tjejer hellre ska ta taxi hem. För det första, alla kanske inte har råd med taxi då alla vet att det är ganska dyrt i vissa fall. Vissa kanske inte bor så långt bort så det är lönlöst att ta en taxi hem. Och hur kan en taxi garantera att man inte blir våldtagen när folk blir våldtagna och mördade utanför sina hus, ja till och med innanför sina väggar som skyddar oss mot världen utanför.

 

Jag tror att kondomen är på både gott och ont beroende vilken människa som gör något så sjukligt som våldtäkter, hur våldsamma de egentligen är. Svin är dom allihopa oavsett vad, det tror jag vi alla är enade om! Kanske kan kondomen skada så mycket att det blir väldigt smärtsamt för mannen att den inte kan göra tjejen mer illa. Mja, det är lite att fundera på kanske innan kvinnor/tjejer bestämmer sig för att köpa en sådan eller ej om de kommer till sverige.

 

 

Nog om det. Kollar på Desperate Housewives nu jag. Det är bra,  älskar att se brudarna trassla in sig i sina små intriger! Älskar Gabrielle, den underbart roande och fantastiska kvinnan :D Haha. Tycker hon är otroligt fin och har en härlig roll då som sagt. Har ni någon favorit?

 

 

 

// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0