Over Knee

Idag har jag käkat en jäkligt god kycklig baguette till lunch. Blev en sen lunch då jag var tvungen att fixa lite med eleverna och hämta mamma osv, men när den väl kom i magen, ojoj va god den var! Men vem tycker inte att sjökvistens baguetter är goda, mumma.

Var på stan och hade ett litet möte också ang musiken. Måste spåna lite på video idéer och även lite handling med text i låten, då lite ska göras om, eller lite, kanske blir hela? Vem vet. Innan mötet iaf så drog jag runt på stan en sväng då mötet var lite uppskjutet. Förvånad att jag hittar något, nej faktiskt inte. Ibland säger de klick, men när det säger PANG så får det följa med hem på en gång. Köpte ett nytt underklädssett, skitgulligt svart. Jag stod med tre st sett jag ville ha men la band på mig själv och valde ut ett bara. Dukitg mig. Fortsatte sedan min lilla färd in på Scorett där jag förälskat mig i ett par skor, okej där sa de pang för längesen men de har ännu inte följt med mig hem. Kanske till lön, får se vad mycket de blir först. Det är ju trots allt 20% på scorett, hur länge vet jag inte men hoppas det är veckan ut iaf. Hur som helst, efter lite gnatande om att vilja ha med dem i en påse hem la jag även band på mig själv där då jag intalade mig att jag har liknande skor hemma, men det har jag faktiskt inte, visst höga, men inte sådana. Känner ni igen er? Kommer på ursäkter för att få shoppa något. Shopoholic? Jo visst, ibalnd kanske :P

Kom in på Din Sko och kikade på over knee stövlar, jaaa, där hängde dom, testade dom och neeej.. Usch va fula de va på. Kikade vidare och däääär va dom, neej inte dom heller. Fan va vissa skor inte passar när man väl får på dem, inte alls bra. Kikade sedan på ett par andra, klick sa de när jag såg dem, pang på foten. Skitsnygga på tycker jag, härliga att gå i då dem är låga. Snygg till både vardag och fest. De är ganska enkla så vilket gör att man kan ha mer "piffiga" kläder till, blir inte för mycket så att säga. Spännena som sitter där bak gör skon väldigt snygg på måste jag säga. Så ja dom fick bannemej bli med mig hem och endast 599:- kostade dom. Trots mitt rikitigt nöjda köp där så måste jag gå och smygkolla på skorna på scorett, dom måste med mig hem en vacker dag. Är totalt förälskad i dom skorna. Men men, så är det, får väl se vad tomten kommer med kanske.



Snart är det bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig, helvete va gött. Ska bli riktigt kul att se hur han ritat upp tatueringen. Litar fullt ut på honom så det kommer nog bli jättebra och är det något jag inte är riktigt nöjd med så ändrar han den, men hoppas den är bra på en gång, skulle va så gött. Tycker det är kul när han ritat upp den direkt till mig också, annars är ju jag en jävel på att hitta små plutt jag vill ha, som alltså då någon annan också har. Men huvudsaken är ju att JAG är nöjd med mina små pluttar och det är jag. Men fokus på den nya nu, ska bli så kul att se när den är klar. Ska dessutom bli kul att se om jag pallar hela på en gång, de trodde Östi så vi får väl hoppas på de ;) haha.



// Linda

Kommentarer
Postat av: Anonym

tror inte jag

2009-11-23 @ 23:52:39
Postat av: Linda

lilla lilla människa från grums, skiter rätt fullständigt i vad du tror.

2009-11-24 @ 01:48:39
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Ellen

Blev det likadana som mig nu? :P ;)

2009-11-24 @ 15:46:33
URL: http://milady.se
Postat av: Linda

men smöla, har du sådana? :D haha måste jag ha missat. men goa är dom :)

2009-11-24 @ 21:31:34
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Ellen

Haha du var ju inne i butiken och kollade på dem? Jag visade ju dem för dig. De jag köpt för 499 på scorett :p Jaa de är goa, inte så hög klack =)

2009-11-25 @ 12:08:47
URL: http://milady.se
Postat av: Linda

men mina är köpta på din sko så de kanske inte är heeelt lika. jag har för mig att de inte va exakt lika :P haha stöölllit de bleev då ;) hehe. Men tur att vi gillar varandra extra mycket då så vi inte slår ihjäl varandra ;) puss smöla

2009-11-25 @ 14:32:47
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0