Let's get some sleep

Dags att hoppa i säng nu. Men när jag satt här och kikade runt på internet och funderar vad i h-vete jag ska köpa till folk i julklapp så kollade jag lite kort på datorn och hittade denna kvinna, tant, varelse:




(Men jävla skitbild som inte vill bli åt rätt håll!!!!) Jaa, jag pratar alltså om Tant Eda. Hon skulle ha ringt idag men icke blev det så, eller var det kanske jag som skulle ringa? Hur som så lyfte ingen telefonen och jag måste erkänna att det varit lite tomt utan hennes lilla röst som ringer för att töla dret. Nej får bli ordning på detta så jag ringer henne imorgon. Efter jobbet, hon jobbar ju kom jag på. Jag med för den delen.

När vi pratar på jobb kan jag ju säga att jag sökt två jobb idag, i vålberg och på bergvik. Finns fan inga jobb alls typ :s Drygt som fan är de. Jag vill inte bo hemma. Nog kommer man alltid bo hemma, för när man bor någonstans så är man väl hemma? Eller? Jag tycker iaf att det skulle vara skönare med ett eget place, eller ett place med sötnöten min. Tyvärr kommer ju de bra pengarna i perioder och det gör inte så man kan flytta. Det är inget säkert, så jag hoppas på jobb väldigt snart så man kan ta sig från denna lägenhet, klippa vingarna så att säga ;) haha. Va tid för det för lääänge lääängesen.

Bodde ju med ellen någon månad. Det var gött, roligt, hatade disk dock, tvätta gjorde mamma ändå, kom och hämtade tvätten för de skulle bli bättre att tvätta i hennes tvättmaskin än i tvättstugan. Jag håller med eftersom jag hatar tvättstugor. Jag vet inte varför men tycker de är läskiga och det finns vidriga spindlar där inne :P Blä, äckligt. Hur som helst så är banden redo för att klippas, och har varit ett braaa tag, till och med mamma börjar säga att de skulle va gött om jag fick eget och då äre väl illa, men jag vet och mamma har även sagt själv att de kommer bli väldigt tomt utan mig springnas här hemma. Dock bor jag ju här på halvtid känns de som. Spenderar relativt mycket tid i Vålberg också. Men oavsett vad är det alltid skönt att ha mamma nära. Hon är den bästa mamman.

Meeeeen nog om de, jag ska shoppa klart julklapparna jag tänkt på iaf och sen hoppa i sängen. Ska ju upp om 3 tim och 40 min. Detta gååår inte!!



// Linda
Ps. Jag älskar dig min underbara K.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack stumpan vill du ha mer julklappar nu? HA HA HA ;)

2009-11-26 @ 07:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0