Blogg.se

Är väl ändå en sida där man får skriva ut lite? Klaging blir det ju oavsett vad man skriver. Jag har då något att säga om de, jag ska klaga på mig själv för att jag åter igen inte kom i säng till en film förut, som jag skrev tidigare att jags kulle göra. Förvånad är jag inte men skulle ju va kul att lägga sig i tid någon gång. Gör det ganska bra hos bebben iaf, mysigt och gött att sova där.

Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner ordna lite saker innan det är dags att åka till jobb/praktiken. När jag slutar ska jag och mamma ner mot stan. Kika lite bara, måste kolla upp lite grejer. Ska ringa Ida smulan också och se hur de går där. Kanske kan åka dit en sväng. Kul att töla litte med henne.

Nej men nu blire en cigg och sen en film, ingen idé att somna riktigt än. Då blir jag så jäkla seg imorgon. Antingen sover man mycket så man blir utvilad eller så sover man lite så man inte hinner somna in i den riktigt djupa sömnen. Då somnar jag kanske tidigare imorgon också, troligtvis inte, men kan ju hoppas. Nej cigg nu sen hopp i säng. Gött.


// Linda

Kommentarer
Postat av: IDA JOHANNA "EDA" ADOLFSSON

När kommer de samtalet om jag får fråga? host

2009-11-18 @ 16:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0