1:a advent

Idag har jag handlat nästan alla julklappar. Fattas bara en julklapp som är till min favorit, älskling :) Men annars är allt klart nu. Vissa kan tyckas tidigt men jag tycker det är skönt att ha det klart. Nog att det faktiskt är lite mysigt med julstressen så får väl jag stressa med annat då. Jag stressa ändå bra idag med Johanna. Linda va inte så pigg när hon ringde :P haha. Hur som helst så fick jag en väldans julkänsla idag. Handlat julklappar, åkte hem till Ida och var med henne när hon julpyntade, kom hem och började slå in julklappar. Tejpen tog ju dock slutr, vilket irriterade mig lite men i veckan lär det ramla in fler julklappar i brevlådan som ska slås in så jag måste ändå köpa mer, även papper, de är snart slut de med. Räcker kanske till ett paket till. Men det jag ville komma till var att jag fått en sån himla mysig julkänsla idag på 1:a advent. Tycker det är hur mysigt som helst!! Tog även nyss en skinkmacka på de, julskinka. Färdigskivad och klar, hur gott som helst. Men den man gör själv är alltid bäst, för då jäklar är det bara timmar kvar tills det är julafton :D LÄNGTAR!!!

Ida för övrigt!!!
Är ju grym på att göra hjärtan med "snö på burk", på fönster har jag hört. Jag skulle inte anställa henne för att göra mina dock. Nej nej, haha fy fan va kul jag hade åt henne :p Men kan lova att mina inte skulle bli så jäkla snygga heller :P Man blir för petig så det inte blir bra för de. När man sprayar på sån där "snö" så blir de ju lite klet och för nära blir inte bra och inte för långt bort. Inte när man ska göra ex, hjärtan då. Ett hjärta hon gjorde på altanen blev faktiskt väldigt fint tycker jag men inne va det ju svårare för det va ett smalare fönster. Men de blev väl inte så illa som de låter, men de blev väl inte så bra heller :P haha Men roligt va de iaf och det är ju huvudsaken.

Nu ska jag mysa ner mig till en film, för imorgon kl (ca) 8.00 är det dags för Hultsbergsskolan igen. Tillbaka till ungdommarna efter helgen. Blir kul det :) Nu måste jag sätta i en annan töjning i örat också. Den som sitter i nu ramlar ju ur hela tiden.


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0