"Jag röker inte cigarr, har hänt, men inte min grej att schtekaaaa"

Trodde inte att det skulle vara så svårt att svara mig faktiskt. Men tydligen. Men då vet vi ju vart informationen inte ska få hamna i fortsättningen iaf.

Ska bli hur kul som hellst på fredag vet ni!! Men jag ska bannemej träffa Lina innan fredag. Detta går ju inte. Tycker vi borde hitta på lite hyss. Vad får ni icke veta. Blir ju inge kul då inte. Sitter och snackar med sofie lite på msn faktiskt. Lite kul att man kan vara en lektant. Eller hur sofie? Det ska man väl kunna styra tycker man. Sofie tycker jag är mogen nu. Haha så kul.

Är sugen på något jag. Lagade iaf min och josefins maträtt förut. Vi hittade på något för några år sedan när vi va hos hennes pappa och det fanns "noll" att göra. Uppenbarligen fanns det ju de, för vi kom på något som va jättegott. Idag bytte jag dock ut räkorna mot kräft bitar ist. Blev så gott så. Men nu är jag sugen på något som sagt. En cigg blir sen en liten kort vistelse i köket för att se om jag hittar ngt gottit o knapra på. Äpple eller något vill jag ha.

Lite bilder från förra personalfesten då.

                          





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0