Onsdagen är redan här.

Kändes som det nyss va söndag. Träning idag igen. Skönt som fan de. Har lite att se fram emot nu. Det är bara 11 dagar kvar till SM och en vecka kvar till releasefesten för nya singeln Ge mig lite mer. Ska bli skitkul faktiskt. Är fullt upp med att skirva lista på vilka som ska komma osv. Hoppas det blir en lyckad kväll :) Jag vet inte exakt ännu hur kvällen kommer se ut. På Blå vet jag att det blir Drink, mat, video visning och annat smått och gott.

Nu har min kära Ida kommit hem från USA också. 6 hela veckor har hon varit borta. När jag vaknade förut hade jag ett sms från henne sötnosen. Glad blev jag för de :) Söt som tänker på mig! :) Vill höra allt från hennes resa, men får bli ikväll för hon sitter på bussen till jkpn nu.

Nytt skivkontrakt ska ju signas med oss också. Denna gången blir vi signade på Warner. Jag tycker det är jättekul. Mitt andra skivkontakt :) Detta blir ju Ellens första så henne får man gratta ordentligt :) Jag fick mig ju en shoppingrunda med mamma som grattis. Det va skoj det :) Även Tack till pappa som gav mig lite under shoppingen. Som jag skrev tidigare i ett inlägg så blev det 2 par skor, 2 klänningar m.m. En klänning ska jag nog ha på releasefesten. Den va söt och inte alls något jag brukar använda, och det är det som blir lite kul. Färgen på klänningen är dessutom.. ja vad ska man säga. Grön/blå? Ah typ. Mamma tyckte verkligen att jags kulle köpa den. Och jag menar 198:- är inte farligt alls så den fick bli med hem. Nej, nu ska jag äta mat.




Kommentarer
Postat av: emma

jag måste fan skaffa mig en dress jag med ;O

2009-05-13 @ 15:27:51
URL: http://emmaelefant.blogg.se/
Postat av: L

gör det smulan. Kul att du kommer på releasen :)

2009-05-13 @ 15:49:37
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: strokie

Grattis darling :D

2009-05-13 @ 15:53:53
Postat av: L

tack babe :D

2009-05-13 @ 19:24:22
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: ida

ATT jag är hemma hjärtat! :D nu har vi verkligen TUSEN och en saker att prata om, jag saknar dig!

2009-05-14 @ 00:19:43
URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0