Jag älskar min säng!

Men jag är trött på att drömma skitdrömmar! åt helvete med dom. Har suttit i min säng ett antal timmar nu. Först satt jag och fixade lite med färger o sånt jag ville ha i min blogg. Sen kom vi på att vi skulle göra om Jennys blogg med, så det blev. Nu när jag och Jenny tjatat fram o tillbaka med manne så är det klar. Tills vidare iaf ;) Den 30:e drar ungen till Sunny Beach också. Tråkigt gött att åka till värmen då. Men om vi ska iväg o spela där nere så träffar man ju henne där nere. Då lär väl hon blivit neger så kommer vi ner som ett gäng lik :P haha.

Jag börjar bli trött faktiskt. Ska försöka lägga mig innan kl 4-5 idag. Men har svårt för att somna ibland. Löser sig. Från det ena till det andra stod jag och tränade här hemma igår på cheerprogrammet. Fortfarande lite som är lite osäkert men det sätter jag imorgon på träningen. Gött att vi ändå tränar 4 dagar denna veckan. Nästa söndag är det ju time för SM. Då kör vi brudar!

Im fucking in love i den här bilden, ååh vill tatuera mig!
OCH beställa kläder :P haha.








Kommentarer
Postat av: Anton Linder

(Y)

2009-05-13 @ 00:03:58
URL: http://alinder.blogg.se/
Postat av: J

hehe fan vad vi har varit omständiga :) fruntimmer vetdu :D Ja jag drar snart, fan va nervös jag är! ta reda på när ni kommer ner nu då :D:D

2009-05-13 @ 00:11:16
Postat av: CT

uhuh jobbar sjalv pa min sleeve o min kille ska borja med sin andra :)

2009-05-13 @ 05:06:10
URL: http://letshavecoffee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0