I'm cold and alone in my bed.

Jag fryser så jävla mycket. Inte så kul faktiskt. Vill inte bli sjuk nu ju. SM på söndag juuu! Idag  på träningen va vi rätt lata. Eller ja, vi fick endel gjort men känns som man övertränar. Men vi får väl se. Vi räknar inte med något alls. Vi tycker bara det ska bli så sjukt kul att tävla på söndag. Det är det vi älskar!

Igår va det som sagt releasefest. Va trevligt tycker jag! Fick en så gullig nalle som det stod Someone special på, av krikke, nina och rolf. Hur söt som hellst! Fick även en nyckelring med ett K på. Gulligullit. Blev jätteglad när Krikke kom fram och gav mig deeen kramen och gav mig ett paket och efter kommer nina och gav mig en go kram :) Fick lite blommor o så också sen inne på Blå av min farmor. Vill säga tack igen till er som kom. Jättehärligt att ni kunde komma!

På dagen igår innan fixade jag och ellen lite inför kvällen. Sprang runt lite på stan iväntan på att affären skulle öppna där vi hyrde mic osv. Ellen fick sin efterlängtade munk och lite godis. Gick och pratade lite med Krikke's mormor jag. Hon satt på torget så jag kilade fram. Hon va lika go och rolig som vanligt :) hehe.

Nu ska jag ta mig en macka, kolla klart på 2½ men, sen ska jag sätta på en film och försöka sova.





              

Kommentarer
Postat av: Bea

Du är så himla fin :D

2009-05-21 @ 23:30:54
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0