Får jag behålla dig?

Varmt ute och det är hett. Hett på olika sätt. Folk klär av sig mer, snygga tatueringar tittar fram. söta små kjolarna åker på. Ja, vi gillar värmen. Om några veckor åker jag antagligen till Malta. Ska bli så otroligt skönt. Få rensa tankarna och träffa annat folk. Inte för att jag inte gillar mina vänner. Men behöver byta miljö för en stund. Rensa bort känslor som ska lämna mitt hjärta för gott. För att jag på något sätt ska kunna gå vidare med mitt liv som jag ska leva.

Idag Har jag varit hos min moster och firat mors dag. Fick underbart god jordgubbstårta. Gosade och lekte i sanden men Emelie. Satt och ropade på Johannas kille Adde hela tiden men hon vågar inte va nära han så mycket. Hur blyg som helst för honom. Haha hon är så söt den lille ungen. Skönt att va där borta idag, Lena har nästan alltid någon sann historia att berätta, och självklart idag. Så blev endel skratt! Underbart eftersom jag blev en anings förbannad inatt när det bara finns saker i fickor hela tiden som bara kommer fram hela tiden. Dumta o lägga allt på bordet på en gång och låta mig få veta allt så det blir lättare för mig att vinka och gå.. För jag vet. När jag väl gått, går jag inte tillbaka.

Va och shoppade med mamma i torsdags. Då kom ju den speciel designade t-shirten in som är designad av Bill och Tom Kaulitz. Självklart köpte jag en sån, med text "Rock hard     -     Fuck safe" . Jag fick även med mig ett par jeans och ett linne hem. Idag har jag köpt två filmer, gamla, Hittade Casper. Den har jag haft men är borta. Casper filmen är ju så fruktansvärt mysig så den va en självklarhet. Köpte även filmen Tonårsliv , med Lindsay Lohan i huvudrollen. Den är en gammal tjej film. Kanske dålig vem vet. Men jag har aldirg sett den så den fick bli med hem också. Köpte ju mer filmer för några dagarsen. Fortfarande inte sett en av dom. Tror att den är bra...

Pratade om tatueringar tidigare. Planerar tre st nu. Kommer bli hur nice som helst :) I loooove tatueringar. Speciellt på en vacker pojk. Finns det något finare? Nej nej.


Finns det någon bra där ute?
Tvivlar på det....
Ooooooont jävla faaaaan....



Kommentarer
Postat av: Nikke

hahha, förlåt mig! Fan va jag skriver.. vart ska tatsen sitta då? =)) jag har 3st. en på underarm, ett barnd runt överarm och text inskriven på latin på undersidan av den andra överarmen. =) Vad ska du ha och vart? /N

2009-06-29 @ 10:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0