Här ska man skriva en rubrik som lockar folk!

Nu är jag hemma. Stressade som fan förut när jag blev väckt av min mamma vid 14.30 tiden. Fick panik när jag såg va klockan va! Jag har ju börjat bli ganska duktig och går upp tidigare. Men jobbade ju igår också va jag jättetrött från torsdagen som spenderades i Göteborg. Va jättekul det! Igår va det ju Volbeat på Nöjesfabriken. Sjukt bra konsert. Iaf det jag såg av den, men fick även höra detsamma av väldigt nöjda gäster. Träffade massa roligt folk igår, Dig ex. Haha måste berätta. Det kom en kille igår som blev lite av våran inredning på Nöjes då han hade tappat sin lapp till sin jacka. Jag vet inte hur många gånger han beskrev sin jacka. Jag skrattade hur mycket som hellst varje gång. "Det ligger en mutter i ena fickan". Kan säga att det där med muttern fick han äta upp. Jag drev så mycket om den så till o med han inte kunde hålla sig för skratt. Det va väldigt roligt i den stunden. Han försökte med oss alla att få ut sin jacka. Det lite roliga va ju att han inte hade sin jacka i den garderoben jag stod i. Tillslut iaf då så bad jag vår kära inredning att gå ner till den stora garderoben för att kolla där. Han kom tillbaka en väldigt kort stund efter att han gått, "Där nere va dom inge hjälpsamma. Det va för mycket jackor sa dom. Jag tyckte inte det va snällt". Jag skämtade då till det och sa att min kusin stod det nere (vilket hon gjorde) och att det måste ligga i släkten att vi inte kan få fram hans jacka. Då brast han ut med kommentaren "jaa det ligger i släkten att ni är otrevliga och inte vill hjälpa" Jag började asgarva. Han kollade lite på mig sen sa han "Nej, du är ju faktiskt väldigt snäll som står ut med mig och försöker hjälpa mig så mycket du kan" Och ja.. jag va ju faktiskt väldigt snäll mot honom. När jag dragit några mer skämt om den där muttern som uppenbarligen inte existerade så insåg han att han ej hade jackan hos oss i repan. Så han gav mig och Nathalie en varsin kram för att vi varit så snälla mot han så vända han sig sedan om när han börjat gått.. "ja vi ses väl kanske imorgon då". Haha idag jobbar jag ju inte så gärna för mig :P haha.


Fick även en annan liten nallebjörn hos oss. Stackarn hade tappat sin plånbok. Han kom som ett spjut kanske 40 min efter att jag försökt göra det jag kunde för att hjälpa han. "JAG HAR `HITTAT DEN!!!!" Råååå glad va han :) Haha, jag och Nathalie tyckte så synd om han. Han va så ledsen först och precis när Volbeat började spela också. Stackarn. Men allt gick ju bra.


Nu sitter jag och snackar lite med en kompis på msn som har klippt sig. Kommer man skratta eller kommer man inte? :P hehe. Verkar va så mystiskt :P Vi får väl se.. *tar mig en titt i camen*.. Men ååh. Satt en toffs i håret bara. Ful.

Nej nu ska man nog äta lite av mammas mat tror ja :)
Dusch o sen carro blir! Hon har ju kalas smulan!


Ses i dimman ikväll?










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0