I love to shop.

Ja vem gör inte det? Idag fick jag med mig en tunn, skön 3kvartsärmad tröja hem. Skön som fan. Fick även med mig en stilren men snygg svart bikini och ett par assköna och heta brillor. Lina ringde under shoppingen och sa nog med inte bara rösten utan även kroppsspråket (kan jag tänka mig), SKRÄLL. Ja skräll kanske. Men jag och morsan fick tråkigt så vi drog och shoppade lite ;) Och nu har hon äntligen fått med sig en turkos klänning hem som hon så länge pratat om.

Sitter och funderar vad man ska göra resten av dena fina dag. Är ju så otroligt skönt och varmt ute så man kan ju inte sitta inne. Hört att det skulle bli 14 grader imorgon? Varför ska det gå ner 10 grader för? Det gillar vi inte. Men men, sommaren får smyga sig på. Vi vill ju ha en hel fin sommar. Inte bara de första veckorna i juni.

Sitter och kollar igenom mailen. Fått mail om en keps som ska komma om 5 till 10 dagar. Det blev dock att skriva tillbaka dit att kepsen inte längre är önskad, då personen som skulle ha den inte vill medverka i mitt liv längre. Konstig förklaring men man fattar innebörden av det. Funderade en stund på att ta den själv, för jäklar va fin den är. Men den kostar lite under 700 och det är ju kanske pengar jag kan lägga på annat ist. Iaf just nu. Men en keps blir längrefram. Gött o ha det när man springer runt i myskläder osv. Eller större kläder överhuvetaget. Yesbox huvudentré.

Nej nu måste man göra något bannimej. Va med Lina, Daniel och co? Får seeee. Palla åka till Daniel. bläää. Aja, nu smiter jag har lite att fixa innan det blir kvällsskoj! För det ska det väl bli?



Kommentarer
Postat av: Linn

Vinn ett presentkort på 500kr att shoppa loss för! Gå in på min blogg för att tävla. Enbart 4 tävlande i nuläget, så stor chans att vinna! LinnVahlstrom.blogg.se

2009-06-01 @ 21:21:07
URL: http://linnvahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0