Tre små korvar.

Ja, vi somnade som tre små korvar i sängen inatt. Blev då inget mer bloggande. Lina har typ rullat runt lite medans Elena legat helt platt och still som en sten. Jag.. jag har försökt somna med en rullande Lina brevid mig :P Tillslut gick det bra! När jag vaknade va ju Lina borta då. Hon började jobba kl 10.00. Elena ligger kvar här hon. Kliar sig i hårbotten och bara klagar! haha. Nej lite frukost fattas i magen bannimej. Smörgås + Oboy is good, nice, the shit!

Kollade på film igår när tjejerna somnade. Ojoj, va en riktigt djup film. Love in Manhattan. SE DEN. Den handlar om två personer som hittar varandra vars liv är väldigt komplicerade. De träffas på en föreläsning om döden. Tjejen är där på jobb och killen är där för att lära sig mer då hans bröst är fullt med cancer och han har noll chans att övervinna den. När de fattat intresse för varandra händer en rad roliga och berörande saker hos de två, tills en dag förändrar läget och de inser att det är dags att verkligen leva ut i det sista.. Varför?... Se filmen!!

Nej nu ska jag och Elena gå upp ur sängen och käka frukost. Senare kommer hjärtat till mig. Det gillar jag det :) Mamma har åkt till göteborg och kommer hem imorgon. Hälsar på min otroligt roliga kusin. Han ska jobba på stockholms största advokatbyro, hur coolt är inte de? Tycker det är svinfränt ja. Kul som fan för honom :) Nej frulle blir, som Elena säger.

// L.

Kommentarer
Postat av: maria

ni sjunger jättebra ;D

2009-07-27 @ 16:26:11
URL: http://marialouiseekman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0